vectra b fincan ititci sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siberdin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siberdin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba
98 vectra gt im var.sabah çalıştırdığımda dizel gibi çalışmasından bıktım. Evet ısınınca ve fincanlara yağ gidince ses azalıyor. yanlız ben bunları değiştirmek istiyorum. Fincanları değiştirmek için eksantiriklerin sökülmesine gerek varmı. Bilgisi olan arkadaşlar söylerse sevinirim.

evet egzantrik sökülecek. 22,5lira olması gerek tanesinin... 16 tane var ;)

Merhaba
16 tanesi luk&ina 192 ytl

o markayı bilmiyorum ama benim bahsettiğim üzerinden çıkanlarla 1e 1 aynısı olanı galiba. arada bu kadar fark olması biraz araştırmanızı gerektirir diye düşünüyorum. ben 2 tane fincan değiştirmiştim oradan biliyorum fiyatlarını. benimkilerden 2 tanesi arızalanmıştı.

yezocan veya westi555 'e mesaj atın fiyat alın isterseniz ve uygun olursa onlar size parça temininde bulunabilirler...

Fincan Ne oluyor abi aynı ses çok az ilk çalıştığında geliyo ama hemen geçiyor

merhaba
orjinali luk&ina dır. Eğer piyasadan bulmaya kalkarsanız 220-240 ytl arasıdır. Yanlız internette 190 ytl ye bulabilirsiniz. 22,5 liralık fiyat çok yüksek bir fiyattır. 16 taneden birkaçının değişmesini mantıklı bulmuyorum. Bir kaç gün sonra tekrar diğerleri arıza yaptığında yeniden eksantriği sökmeniz gerekecek. bence takım olarak değişmesi daha mantıklı. Düzgün bir yağ kullanılırsa ve yağ bakımına dikkat edilirse 200.000 km sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Geri