vectra b elfreni vs

muammer yaşar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra b elfreni derisi aşınmış durumda bunu değiştirmenin birçaresi var mı ?
birde bu teyp üzerindeki tp tuşu ne işe yarar basılı tutunca ses açma kısma gibi birşey çıkıyor
birde davan döşememin bir kısmı aşağıya doğru sarktı yapılacak birşey varmı?
birde konsoldaki rezitans ışığı yanmıyo bazen tıklayınca yanıyo(parkları yaktığımzdaki konumda yanan ışıktan bahsediyorum) nedendir aceba?
biraz çok soru sordum kusura bakmayın.:) :) :)

Son düzenleme:
abi evet aynı el freni sorunu bende de var..Öyle deriyi yıpranmış görünce gıcık oluyorum...Şöyle bi baktığımda değiştirmek için orta konsolu komple sökmek gerekiyor gibi geldi bana...

konsolu sokmeye gerek yok plastik kelepçelidir.altta derinin biiği yerde bir plastik parça var onu çkarıp takabilirsin.incelediğnde çözersin.kılır serviste 25 ytl yan sanayi 10-15 ytl civarı

elfreni körüğünün yenisi 15 ytl ; yada döşemeciler yapıyor deriyi; ben kendim yapmıştım vectra a ya ,bu aracımada yapacam yapınca resim de koyacam; tp radyo haberleriyle ilgili olsa gerek;tavan döşemesinin yenisi 550 ytl civarı olmalı; dolayısıyla değiştirmek yerine kaplamalısın ; bunu da vectra a da yapmıştım; forumda vectra b için yapan bi arkadaş vardı; toplam 1.5 metre deri yada kumaş ve 1 kutu bally gidiyor ; yapması çok zor değil;döşemeciler de yapıyor tabii,kendin yaparsan toplam maliyet 40 ytl civarı;rezistans düğmesinin park aydınlatmasının yanmaması ise ampüldeki temassızlıktan kaynaklanıyordur; dküp değiştirmelisin; iki ince tornavida yardımıyla düğmeyi sökebilirsin ; ampülü değiştirmekte çok basit ve maliyeti çok düşük....

elfreni körüğünün yenisi 15 ytl ; yada döşemeciler yapıyor deriyi; ben kendim yapmıştım vectra a ya ,bu aracımada yapacam yapınca resim de koyacam; tp radyo haberleriyle ilgili olsa gerek;tavan döşemesinin yenisi 550 ytl civarı olmalı; dolayısıyla değiştirmek yerine kaplamalısın ; bunu da vectra a da yapmıştım; forumda vectra b için yapan bi arkadaş vardı; toplam 1.5 metre deri yada kumaş ve 1 kutu bally gidiyor ; yapması çok zor değil;döşemeciler de yapıyor tabii,kendin yaparsan toplam maliyet 40 ytl civarı;rezistans düğmesinin park aydınlatmasının yanmaması ise ampüldeki temassızlıktan kaynaklanıyordur; dküp değiştirmelisin; iki ince tornavida yardımıyla düğmeyi sökebilirsin ; ampülü değiştirmekte çok basit ve maliyeti çok düşük....

bu körüğü sökmek ve takmak basit mi yenisini nereden bulacağım birde rezitans düğmesini nasıl sökeceğim ampul neresinde kaçlık:sorry:

vectra a da çok basitti ; 1 tane vidası vardı; önde ; arkası da geçmeliydi; yenisi parçacılarda satılıyor; rezistans düğmesi ise iki tane ince küçük tornavida yardımı ile sökülüyor; altta ve üstte küçük tırnakları var...

pprclp1zl6.jpg
pprclp2mg6.jpg

bu kapağı sökünce etrafında vidalar ve tırnaklar falan vardır; onlarıda sökünce elfreni körüğü çıkar...

döşeme konusunda yardım

forumda bi arkadaşın yazısı üzerine şırınga ile japon enjekte ettim sonuç hüsran ayrıca lekede yaptı.

tavanamı yaptın bunu; bence hiç uğraşma komple kapla gitsin...

Geri