vectra b egzos sesi bi garip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dmj37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dmj37

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar 97 model vectra aracım ilk çalıştırmada benzinden sonra tüpe geçince egzos sesi bi garip oluyo nasıl söylim şöyle poh poh gibi kesik kesik oluyo bu bi arızanın göstergesi mi ?

Ayni sorun arada bende de oluyor ve gaza gecmiyor. Servise gittim gaza gecmiyor dedikten sonra gaz ayarindandir gazciya git dedi, gittim ve hic bir sorun cikmadi. O gun bugundur servise ugramiyorum. En yakin canakkale var birde oraya gidecem. Bu arada aracim2005 astra h.

HTC EVO 3D X515m cihazımdan gönderildi

1.6 ise bobin ve bujilere bakın. 2.0 ise bujileri original tek tırnak olarak güncelleyin, gece kablolara bakın kaçak var mı

araba 2.0 motor bujiler bakımda orjnal gm takilmıştı ama tırnak olayını bilmiyorum tam ona baktırım ama gece kacak varmı olayına nasıl nereye bakacam

---------- Yeni Mesaj eklenme 02-01-2014 zamanı: 00:08 ---------- Önceki Mesaj 01-01-2014 zamanı: 23:21 ----------

bujileri periyodik bakımlarda değiştirmiştim yani değiştireli 6.000 km oldu
bu zamana kadar bi sıkıntısını görmedim yalnız 2 gündür bu olay oluyo bakımları yaparken eski bujiler bosch marka çıktı yalnız servis bunun orjinalleri gm marka dedi ve ondan taktı yani tek mi çiftmi bilmiyorum biraz önce nette araştırdım lpg li araçlarda tek tırnak buji olacak diyorlar bu durum doğrumu

Doğrudur, Gm de originaldir, tek tırnaktır büyük ihtimal usta doğru yapmış. Benzinde sorun olmadığına göre buji kablosu düşük ihtimal ama karanlıkta kaputu açarsanız, kaçak varsa hafif kıvılcım arar. Lpg ye motor tam ısınmadan erken geçiyor da olabilir, lpg ayarı isteyebilir.

Geri