Vectra B De Lpg Sorunu

arabanın ılk calıstırmada benzınde oldugunu unutmayın bu dedıklerınız lpg de gecerlıdır yazdıklarımı okuyun altta
bır arkadasımın seat leon unda da aynı sorun vardı sabahları gec alıyordu, bıraz beklesın gec calısıyordu. arabayı yaptırmaya ben gıttım adamlar dırek regulatoru sokup dıyaframı degıstırdıler sorun devam edınce regulator komple degıstı. basıma geldıgı ıcın bılıyorum yanı...

Arkadaslar cumartesi bu sorun icin OTEC Antalyaya gittim Hikmet usta Gaz kelebegini temizledi simdi sorun yok. zaten gazla ilgili olmadi bariz belli cunku ilk calismada sorun olmuyo cunku otamatik jikle devrede ikinci calistirmada sorun oluyor ama araba daha benzindeyken rolanti dusuyor cikiyor dusuyor cikiyordu.. artik sorun kalmadi
kolay gelsin

Arkadaslar cumartesi bu sorun icin OTEC Antalyaya gittim Hikmet usta Gaz kelebegini temizledi simdi sorun yok. zaten gazla ilgili olmadi bariz belli cunku ilk calismada sorun olmuyo cunku otamatik jikle devrede ikinci calistirmada sorun oluyor ama araba daha benzindeyken rolanti dusuyor cikiyor dusuyor cikiyordu.. artik sorun kalmadi
kolay gelsin
ben de deneyeceğim teşekkürler

Geri