vectra b de elfireni çekmek

KuRsAd_@p368

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bişeyi merak ediyorum vectra b de araç giderken el fireni kullandığımda arkada bi vurma olayı oluyo hatta çok rahatsız edici bi sesde geliyo deneyen bilir zaten sorum vectra b yi spor amortisör ve yayla kullanıldığında bu vurma olayı devam edermi yoksa kesilirmi ??? soru uzun oldu ama paylaşımlarınızı meraq ediyorum;) :good:

araba çok ağır ondan oluyodur

yok ses kesılmez kardeş diskın ıc tarafı kampana ıcındekı el fren balataları bırden tutyor ses gelır yanı

hımm yani hiç bişekilde sesi kesemiycez peki bi zararı varmı araç ağır malum ama el fireni kullanmakta ayrı bi zevk veriyor serviste kullanma dediler bie sizin görüşlerinizi alayım

vectra a dada oluyo aynı şey tak diye bi ses sanki bişeyler kopacakmış gibi söküp arka diskleri inceledik bişey bulamadık...

ıncelemeyın bulamazsınız bırsey sıstem böyle az tutmuyor bırden tutyor:D birden tutmasının tek kotulugu artıslık hareketlerde dezavantaj oluyor. hareket halındyken kullanmamak en ıyisi

yapamıyozki artistik hareket sırf o ses yüzünden içim eriyo walla busefer gitti bişeyler diye :)

bende vectra b1 de denemiştim kötü bi denemeydi.astrada paşa paşa çevirirken şekli koyarken vectrada dumur oldum dönemedimde sadece hırtttttttttttttt die bi ses duydum heralde kasa ağır ondan kaynaklanıyodur diye tahmin ediyorum

yok ses kesılmez kardeş diskın ıc tarafı kampana ıcındekı el fren balataları bırden tutyor ses gelır yanı...hareket halındyken kullanmamak en ıyisi..aynı durum vectra- A da davar.(gerçi 14 yıldır pek bi şey olmadı)

hayret ya çok güzel araç bence ama baksanıza bi hareket yapamıyoz harbiden astralarda bi sorun yoq çok güzel kayıyo

Geri