Vectra B de Airbag beynine Program....

Daha önce....

koltuk altındaki kablolarla ve koltuk arkasındaki soketlerle çok kez uğraştı.Hatta direnç attı direnci yükseltmek için o da olmadı.Dediğinizi anladım.program için para vermedim.zaten program da düzeltmedi arızayı.Tech 2 hata kodlarını silmiyor bir türlü arızadan dolayı.ben beyni tekrar takıp kablo ve soketlerle uğraşayım tekrar.Çok sağolun yardımlar için arkadaşlar.:)

Arkadaşım bu arada bahsettiğim dirençlerin yanlış hatırlamıyorsam 2,5 luk olması gerekiyormuş.Benim ustam söylemişti daha önceleri farklı dirençlerle södüremediklerinden falan bahsetmişti.Bendeki hata da kodunu tam hatırlayamıycam yolcu hava yastığı direnci büyük falan diyodu

öyle direnç fln olmaz yaa soketleri değiştir direksiyonun içindeki soket oksitlenme fln yapmıştır. biş olmuştur.

aırbag beyni bir defa programlanır 2. sefer program yapılamaz zaten beyinde sorun olsa cihaz beyin değiecek der 55 veya 56 arıza kodu verir

Tansu ağabey doğru söylüyorsun beyinden değil.Durup dururken arızalanmaz beyin.yukardaki arkadaşın dediğini yaptıraym.2,5 direnç belki düzeltir sorunu.Ve karar verdim.O ustaya bir daha gitmeyeceğim.Başka bir ustaya göstermek lazım aracı.birkaç güne kadar giderim ustaya.

Bence koltuk altındaki soketleri wd40 ile bir temizle düzelmesi gerekli.Başımıza gelmişti oradan biliyorum...

Geri