vectra b cdx 2000 xenon merceklı farlar yeterı kadar aydınlatmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xx06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xx06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2000 cdx b xenon farlarım yeterı kadar aydınlatmıyor?sebebı nedır?:confused::confused::confused:

far ampüllerini ömrü bitmiş olbilir aydınlatmada renk nasıl..beyazmı yoksa içersinde morda varmı..

far camları ıslenmıs olabılır bır ugrasla sokulup temızlık gerekebılır buda zahmetlı

Xenon lar kaç k genelde xenonlara far ayarı yapılmıyor derler ama siz yinede onu bi ayar yaptırın ışık konusunda aydınlatmada sorun yaşıyorsanız ampullerı degıstırıp deneyebılırsınız.

cdx'lerin mercekleri zaten küçük mercekler. yani aydınlatma oranı düşük. bunun yanında ampuller ömrünü tamamlamış ise az aydınlatır.

iyi bir temizlik işe yarar :)

orjinal ampullerın fıyatı ne kadardır?
Birde orjinalin yerine piyasada bulunan zenon ampulleri takabilirmiyiz? tavsiyenız kaç k. olmalı

orjinali d2s duylu ampul. piyasada h1-h7 gibi duylar emvcut ama senin duya oturacağını sanmıyorum o ampullerin. siteden bir arakdasımın (kerka) modacar'ın kendi ürünlerinden 1 çift aldı ve memnun galiba şu an için. orjinal 4300K'dır.

orjinali d2s duylu ampul. piyasada h1-h7 gibi duylar emvcut ama senin duya oturacağını sanmıyorum o ampullerin. siteden bir arakdasımın (kerka) modacar'ın kendi ürünlerinden 1 çift aldı ve memnun galiba şu an için. orjinal 4300K'dır.

ewet memnunum kardeşim 53 tl ama ne kadar gidecek ona bişey diyemiyeceğim :) en fazla 6000k alın yoksa tawuk karası mı oldum ben die düşünüyor ,nsan geceleri :)bi tüyo daha alacaklara 4300k lar çabuk bitiyo modacar da

daha bugün taktırdım.sol tarafın ömrü bitmiş açınca 2-3 saniye yanıp sönüyordu.bugün duyduğuma göre orjinalleri 300 den pahalıymış.buralarda bulmak zor ama tesadüfen buldum 1 çift yan sanayi 70 liraya aldım 8000k canavar gibi aydınlatıyor.orjinalleri 4300 yada 4500 lük yenisiyle değiştirince aradaki farkı gördüm

Son düzenleme:
Geri