vectra b cdc changer sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan stepler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim sıfır akü bu cd changer ve orjinal teypi yüzünden 3 ayda bitti iptal ettirdim şimdi bi sıkıntı yok.

bende söktüm dostum aynen boşuna akü den akım çekiyo changer o yüsden aux in uygulaması var bu teypte onu yapcam galiba ufak bir proje en sağlamıda o olsa gerek kaset takcak halimiz yok :) direksiyondaki tuşları kullanmamız açısından hani yoksa bi mp3 alır takmasını biliriz

bende söktüm dostum aynen boşuna akü den akım çekiyo changer o yüsden aux in uygulaması var bu teypte onu yapcam galiba ufak bir proje en sağlamıda o olsa gerek kaset takcak halimiz yok :) direksiyondaki tuşları kullanmamız açısından hani yoksa bi mp3 alır takmasını biliriz

Aux bağlantısında sadece ses açıp kısma ve radyoya geçme tuşları çalışıyor. önceki-sonraki şarkı olayları yine telefon yada mp3 player üzerinden yapılacak önceden belirtiyim :)

merhaba arkadaşlar. benim omega b aracımdada 4lü cd chancer var ve çekim cd leri okumuyor. sorun aynımıdır?

sony gibi kaliteli cd'ler kullanın, sorun kalmayacaktır. ben sorunsuz kullanıyorum.

Geri