Vectra B CD-araç içindeki gitmeyen koku

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Vectra kullanıcıları sizdede varmı bilmiyorum,arabamın içindeki yeni kokusu gitmek bilmiyor.yani mesela kapıları açtığımda malzeme,koltuk kokuları hala var arabanın içinde.başka vectralarada bindim aynısı.şimdi bilmiyorum tarif edebildimmi kokuyu ama süper koku yani:)hergün arabamı ayrı seviyorum.bu kronik bir güzellik midir?:)

aldığımda benim vectrada da vardı, patlatdım iki sigara artık araba benim benimsediğim gibi kokuyo :D

nasıl bir koku esansı varmıdır ? :D

Vectra kullanıcıları sizdede varmı bilmiyorum,arabamın içindeki yeni kokusu gitmek bilmiyor.yani mesela kapıları açtığımda malzeme,koltuk kokuları hala var arabanın içinde.başka vectralarada bindim aynısı.şimdi bilmiyorum tarif edebildimmi kokuyu ama süper koku yani:)hergün arabamı ayrı seviyorum.bu kronik bir güzellik midir?:)

kaç bim km de senin araba abi

arkadaşlar araba şu an 82 binde.ayrıca amcam bana satmadan önce biraz sigara içilmiş olabilir dedi:)bişey demedik aldık ama arabanın içindeki sıfır kokusu gitmek bilmiyor sanki.yani arabaya bir binmeniz lazım bu kadar mı güzel kokar anlamış değilim:)

arkadaşlar araba şu an 82 binde.ayrıca amcam bana satmadan önce biraz sigara içilmiş olabilir dedi:)bişey demedik aldık ama arabanın içindeki sıfır kokusu gitmek bilmiyor sanki.yani arabaya bir binmeniz lazım bu kadar mı güzel kokar anlamış değilim:)

burak maşallah de yav bak kokarca falan kaçar aracın biryerine :D

MAŞALLAH diyelim aman:)

ya bu koku GL ve GLS modellerine yok galiba yani koltuk yapıları ve döşemeler farklı ya o bakımdan.diğer vectracılardada (CD) yok mu bu koku ya?:)dün eve giderken bir vectranın daha yanından geçtim.araba satılıkmış.inceleyenler vardı.fiyat km falan sordum.araba 192 bin km deymiş ve aynı koku gözlerime inanamadım.neden eskimez bu araba hiç?:)MAŞALLAH

Son düzenleme:
valla onları bilmemde benim arabada 212man kokar hep her binende bayılıyor ;)

212 man?

Geri