Vectra B Cam Açma/Kapama Düğmeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkay1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar vectra b kullananlar bilir. Camlara kumanda ettiğimiz düğmeler vites kenarlarında olduğu için kumanda etmek zorlaşıyor. Aracı alalı 1.5 yıl olduğu halde birtürlü alışamadım. Bu düğmeleri kapı kollarına almanın bir yolu yokmudur?

benim aracın ilk sahibi bunu yaptırmış çokda kullanışlı fakat çok estetik diil doğan düğmeleri koydurmuş,bende şimdi daha güzel bi düğme bulursam değiştiricem

daha guzel bir dugme bulmaniza gerek yok. Vectra B CD modellerinde arka kapilardaki otomatik cam butonlari direk olarak orjinalleri. hatta, Vectra B on kapilar icin de, sag tarafda yer hazir sadece kapagi cikariyorsunuz. sol taraf (sofor tarafi) burda isler biraz karisik. butonun yuvasinda, baska bir joistik var, otomatik ayna oynaticisi icin.
bende sizin gibi baya zorlaniyorum. hatta bir ara niyetine girdim. ama bu otomatik ayna ayarlamasi icin olan joistike yer bulamadim. aslinda, kapilarda yeri hazir. ve bir de tesisat sorunu. aslinda mantiken vites kolunun etrafindakileri iptal etmeden direk olarak bunlara parelel bir buton takarsak olur.
eger bunu basarirsaniz. bana da yardimci olun ben de yapmak istiyorum.

Bu durum gerçekten bir sorun. Mutlaka çözümünü bulan arkadaşlar olmuştur. Artık onların yardımlarını bekleyeceğiz.

bence orjinali en iyisi bence bozma yaptırsan bile estetik durmaz gözüne batar sürekli pişman olursun hiç oynama

Orjinal anahtarların da dursun. Orjinallerden paralel al kapılara koy.

ya bazen baska araca bınınce vıtesın etrafında arıyorum cam acma dugmelerını boylesı bence daha kullanıslı

ya bazen baska araca bınınce vıtesın etrafında arıyorum cam acma dugmelerını boylesı bence daha kullanıslı
Siz epeydir vectraya biniyorsunuz herhalde. Ben 1.5 yıldır biniyorum tam tersine kendi aracımda her defasında kapı kollarında arıyorum.:)

B kasanın cam açma düğmelerine can kurban. Bir de A kasanınkileri görsen. Magirus vitesi gibi, kolunu arkaya uzatmazsan yetişemiyorsun :). Utanmasalar arka döşemeye monte edeceklermiş.

Astra F kasanın cam açma düğmelerinden alıp kapıya monte edebilirsin.

evet astra f uyar derim

Geri