kapı kilidi ve cam açma -kapama düğmeleri çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murarmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murarmet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese merhabalar.2002 1.6 nb comfort astram var.(avatarda)
Doğuda görev yaptğm dönemde kışın cam buzlanmıştı düğmeye bastım açılmadı.Daha sonrada kumanda ile kilitlenmedi ve cam açma kapama düğmeleri hiç çalışmadı. Yani şu anda kapı kilidini elle kapıyorum ve camı hiç açamyrum.diğer kapılarda sorun yok.sizce elektronik mi yoksa mekanik bi sorunmu var.ne olmuş olabilir?

büyük ihtimal zorlayınca sigortası atmıştır

sigortadandır büyük ihtimalle.çünkü bi hamle ile bikaç fonksiyon devre dışı kalmış.

her kapı için ayrı bir sigortamı var?ben diğer kapılar çalştğı için sigorta olmaz diye düşünyordum.sigortaların yerini tarif ederseniz sevinirim.yardımcı olanlara teşekkürler.bu arada opel forumuna bunu yazmak nekadar doğru bilmem ama 3 yıl honda civic kullandım.birkez bile sorun çıkarmadı,11 aydır astram var seneye motoru söküp takmayı öğrencem galiba :)

sol alt köşede tertibat kutusu var o hazneyi cıkarıp vidalarını sokunce goreceksın sigorta tablosunu

teşekkürler rou.

evet arkadşlar bugün elimde tornavida ile sigorta tertibatını söktum baktım.hatta okadar uğraştım ki:teybin sigortayıda bozdum :( teyp şimdi kod istiyor benden ve bende kodu bilmiyorum:(

neyse eğer sizinde kapınızın teki açılıp kapanmıyorsa,cam inip çıkmyorsa yani kapınızın evdeki mutfak kapısından farkı kalmamışsa ve benim gibi sigortalardada birşey bulamadaysanız çözüm şu:

kapı ile otomobilin direği arasında birbirine bağlanan bir soket mevcut,orada bir temassızlık olup olmadığını kontrol ediniz...

Geri