Vectra B çalışırken bayılma oluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hazili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hazili

Bilgi Girilmemiş
Merhabalar
Arabayı (Vectra 2.0 Elegance 2001) ilk çalıştırdığımda birkaç saniye sonra motor anlık bayılıyor gibi oluyor sonra toparlıyor. Her çalıştırmada bu oluyor. Daha sonra hiç bir tuhaflık yok. Arabada LPG var . Ayrıca ilk çalıştırmada güçlü bir fan sesi ile çalışıp bir kaç dakika sonra kesiliyor. Gerçi bu konuda birkaç arkadaşımızın yazılarını okudum ve biraz rahatladım...

Ayrıca bu araç hakkında yorumlarınız varsa donanım ve teknik verilerinden bahsedebilirmisiniz..?

vectra bi acayib araba. bendede oluyo araba tüplü ama benzinde çalıştığından tüple alakalı değildir.

rolantı ayarlayıcıya bakılması gerekır + olarak kelebek bogazı temızlıgı yapılacak

soğuk havalrda bizdede oluyor stop edecek gibiyken gaz verio kendisi toparlıyo.Fan seside normal zaten soğuktan dolayı bi süre sonra geçer

Ariza Lambasi Yaniyormu

yakıt hava karışımında ayarsızlık olabilir ayrıca

benimkinde yok.

benim de oldu aynısı kelebeği temizlet kesin düzelir.

fan sesi bende de var..sanırım normal..

Sorun kesinlikle LPG sisteminden, forumda da yazıldı..

Birkaç gün benzinde binin ve deneyin. (kesinlikle arabayı lpg de kullanmıyorunuz, sadece benzinde) İlk çalıştırmada sorun kalmayacak..

Boğaz kelebeği ve rolanti ayarlayıcıyı kurcalatıp, bozdurmadan önce benim önerimi deneyiniz.. Tecrübe ile sabittir..

Geri