vectra B buji sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan condortr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

condortr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm bende vectra b 2.2dti var arabam dizel buji gibi olan isitici degistirmek istedim 3 tn sini degistirdim fakat bir tanesi civata yerinden kirildi yarisi icinde kaldi nasil cikarabilirim ..

slm bende vectra b 2.2dti var arabam dizel buji gibi olan isitici degistirmek istedim 3 tn sini degistirdim fakat bir tanesi civata yerinden kirildi yarisi icinde kaldi nasil cikarabilirim ..
kendi başına yapabilirmisin bilmiyorum fakat motorcu birisine çektir yada servise ....

iyi br ustaya götürürsen kizdirma bujisinin otasini delerek ters nasil sölyleyim almanca (linksgewinnde) herhalde türkce ters somun disi actirarak cikartirlar....ama dedigim gibi iyi bir ustaya.. cünkü yalnis birsey yapip icine capak düsürmesin ama ters somun disi ile birsey olmaz...ama önce pas sökücü siksin somuna...gecmis olsun kardesim
;);)

tsk..ler zaten yarin baska bir werkstadt a goturecem..bunu yapan zaten benim arabayi yapan usta kendiside sasirdi zaten basina ilk defa geliyormus araba 2002 model kizdirma bujileri orjinal daha once degistirilmemis..

Geri