Vectra B Aracimda Toparlanma Sorunu ?

mavilerinsesi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 15 Janttan 215/45/17 Ebatlarina Geçiş Yaptim... Aracim Daha önce 240-250 Arasi Sürati çok Rahat Görüyordu Ancak şimdi Ise 200 ü Aşamiyorum Lastik Ve Jant Bu Kadar Yorar Mi Araci Sorun Bu Mu? 4 Viteste 5,000 Deviri Aşamiyorum 5. Vitese Atiyorum 4,000 Devirde Gaz Yemiyor Toparlamiyor Aracim Sebep Ne Olabilir Sizce... Yardimlarinizi Bekliyorum Anormal Fark Var Arada... Saygilar Sunarim...

senin lastik ebadın büyüdüğü için göstergedeki hız ile yaptığın hız birbirini tutmuyor. Sen 200 ü geçemiyorum diyosunya aslında geçiyosun.. benim görüşüm bu yanlışım varsa düzeltinn diğer sorunların hakkında herhangi bir şey bilemem dolayısıyla yanlış bişey sölemek istemiyorumm. umarım en kısa zamanda eski performansa ulaşırsın ..

Selamlar, lastik çevresinde %20'lik bir fark oluşmuyor gibi. Hızı bu kadar etkilemez kanımca.

benzin pompanda sorun olabilir dikkat basıncı düşmüştür.????

eski lastiğinin 195/60/15 olduğunu kabul edersek zaten %10 kadar gösterge farkın var ki 200 gösterirken 220 km/h yapıyorsun.Geriye kalan fark ise büyük ebatın daha fazla güç/tork a gerek duyuyor olmasıdır diye düşünüyorum.

Teşekkürler Aydinlattiğiniz Için Sağolun Gerçekten... Basinç ölçtürcem Benzin Pompasina Baktircam... Bunlar Okeydir... 200 Gösteriyor Aslinda 220 Ile Gidiyorum Buda Mantikli Geldi... Silverblue Kardeşimede Katiliyorum... Peki Respect Kardeşim Torku Nasil Yükseltcem Ne Yapabilirim

arkadaşımda buna benzer bir sorun olmuştu.vites boştayken gaz ver 4000 devri öylede geçmiyorsa eksantirik ve ateşleme sensörü arızalı olabilir.

Yok çözemedim Halen... Olmuyor...

Geri