Vectra b amortisörler yardim!!!!

ahmet2002658

Kayıtlı Kullanıcı
80-Osmaniye
ARKADAŞLAR VECTRA B GT ME AMORTSÖRLERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM. KULLANAN ARKADAŞLAR NE KULLANIYOR ? HANGİ MARKA ÖNERİRSİNİZ? FİYATLARI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI? AÇIKCASI BANA UCUZ VE KALİTELİ AMORTİSÖR ARIYORUM. YARDICI OLUSANIZ SEVİRİM.:confused:

amortisör markası olarak valeo monreo öneririm ama monreolar biraz tuzlu olabilir ama yol tutuuşu önemli olduğundan ya orjinalini yada kaliteli amortisör takmanızı tavsiye ederim ...

Orjinal öneririm. Servis fiyatları dışarı ile neredeyse aynı ;)
Amartsörlerde özellikle

Orjinal öneririm. Servis fiyatları dışarı ile neredeyse aynı ;)
Amartsörlerde özellikle
+ servislerde bazı ürünler Opel clup kart ile piyasadan daha ucuza alınabiliyor. Servislerde işçilik, piyasadan daha fazla olduğu için sonuçta fazla bir fark olmayabilir. Servislerde kullanılan malzemelerin iki sene garantili olması da ayrı bir avantaj olarak değerlendirilebilir.

monreo ya sadece önlerin tanesi 120 tl diyor
bide nakata die bişey var önlerin tanesi 85 tl.
burada başka marka yok tu araştırmaya devam.
ama hepsine de 2 yıl garanti veriyolar aama patlama ya hiç birisi garanti vemiyor. ozaman pahalısının ne anlamı var bilmiyorum. bakalım

Ben servisten aldıgımı patlatıp degiştirdim garantiden ;) Şimdi Koni kullanıyorum patlatabilene helal olsun :D
Ama şu sıralar nasıl bi prosedür uygulanıyo bilmiyorum.

arkadaşlar amortisör için tavsiyesi olan yok mu? fiyatları hakkında? yada kullananlar ne kullanıyor? neyi tavsiye ediyor? yardımcı olan yok mu????????

istanbul maslakta opser var parçacı bende sordum alman 2 yıl garantili 65 tl tanesi orjinal 140 tanesi kara senin...

Konu tekrar açılmışken, bende amartisörleri değiştirmek istiyorum ama yağlı amartisör bulmadan değiştirmeyeceğim. Çünki gazlı yenide olsa sert oluyor kim ne derse desin.

Kardeşim ne takarsan tak Delphi takma.Tavsiye edebileceğim amortisörler öncelik sırasına göre gm-monroe-sachs

Geri