Vectra b Amortisör Değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan femati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

femati

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın ön amortisör ve takozlarını değiştireceğim. Özel bir servisten fiyat aldım. Orijinal parçalar kullanacak ve rot ayarları, işçilik falan her şey dahil 500 TL fiyat verdi sizce fiyat nasıl.

astramın gecen hafta 4 amortisörünü değiştirdim orjinal GM internetten aldım kargo dahil 511 tl işçilik + ön amortisör takozları da 90 tl toplamda 600tlye

Eğer orijinal parçalarsa fiyat işçilik dahil uygun, ancak monroe takıp geçecekleri için 4x80 = 320 lira, yan sanayi amortisör takozu takacakları için 4x13 lira olarak hesapladım ben. Rot ayarı da yapmayacaklar, taktıktan sonra bir teste çıkar takan kişi sağa sola çekme yoksa ayar yaptırmaz...

astramın gecen hafta 4 amortisörünü değiştirdim orjinal GM internetten aldım kargo dahil 511 tl işçilik + ön amortisör takozları da 90 tl toplamda 600tlye

Dostum ******'de 2 gm amortisör 300 TL ve gm takoz 2 tane 80 TL yani parçalar 380 TL. Bir ustaya gidip değiştir desem, 80 TL işçilik istiyorlar, birde rot ayarı yapayım dese en az 20 TL toplamda 480 TL ediyor.

Bende parçalar dahil her şey tek elden olsun istiyorum ve fiyat bu ayrıca
Gümüşhanede yaşıyorum, burada opel araç için parça bile yok. Mecbur Trabzonda yaptıracağım. Trabzonda özel bir servisten aldığım fiyat 500 TL.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:42 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:38 ----------

Eğer orijinal parçalarsa fiyat işçilik dahil uygun, ancak monroe takıp geçecekleri için 4x80 = 320 lira, yan sanayi amortisör takozu takacakları için 4x13 lira olarak hesapladım ben. Rot ayarı da yapmayacaklar, taktıktan sonra bir teste çıkar takan kişi sağa sola çekme yoksa ayar yaptırmaz...

Valla özellikle orijinal olsun diye söyledim zaten ustaya ki orijinalden başkasını kullanmak istemiyorum. Kredi kartına 3-4 taksitte yaparsa 500 TL'ye bu servise yaptırmayı düşünüyorum, fiyat uygun demişsiniz teşşekkürler desteğiniz için.

astra g aracımızın amorsitörlerini değiştireceğimiz zaman bir fiat yetkili servis ustası tamirinin yapılmasını önerdi tamirenede 2 yıl garanti verdi 0 ınada ama 2si aynı işlevi görürmü bilmem

astra g aracımızın amorsitörlerini değiştireceğimiz zaman bir fiat yetkili servis ustası tamirinin yapılmasını önerdi tamirenede 2 yıl garanti verdi 0 ınada ama 2si aynı işlevi görürmü bilmem

saol dostum amartisör yağ kaçırıyor tamiri yapılsa bile fazla dayanacağını sanmıyorum birde yaklaşık bir yıldır araç bende ve önceki sahibi ne kadar zamandır kullandı bilmiyorum o yüzden değiştirmek istiyorum.

Arkadaşlar bilginiz olsun diye paylaşıyorum bugün 2001 vectra b 1.8 aracımın ön iki amortisör ve takozlarını trabzon vardallar opel servisinde değiştirttim. İşçilik dahil toplamda 580 TL verdim. Sanayide sorduklarım da servise yakın fiyat verdiler ve takacakları orjınal parça değildi. Değiştirmeyi düşünen ve fiyat araştırması yapanlar için paylaşayım dedim.
Ayrıca parça fiyatlarını söyleyim, tabiki orjinal parçalar.
Ön iki amortisör :310 TL
iki tane takoz :160 TL
İşçilik :110 TL
Yaklaşık olarak parça fiyatlarında %50-60 civarında indirim varmış haberiniz olsun.

Arkadaşlar bilginiz olsun diye paylaşıyorum bugün 2001 vectra b 1.8 aracımın ön iki amortisör ve takozlarını trabzon vardallar opel servisinde değiştirttim. İşçilik dahil toplamda 580 TL verdim. Sanayide sorduklarım da servise yakın fiyat verdiler ve takacakları orjınal parça değildi. Değiştirmeyi düşünen ve fiyat araştırması yapanlar için paylaşayım dedim.
Ayrıca parça fiyatlarını söyleyim, tabiki orjinal parçalar.
Ön iki amortisör :310 TL
iki tane takoz :160 TL
İşçilik :110 TL
Yaklaşık olarak parça fiyatlarında %50-60 civarında indirim varmış haberiniz olsun.

%50 olayı sizi aldatma amaçlı söylenmiş palavradan ibaret. Orijinal GM ön amortisörlerin tanesi 155liraya satılıyor, amortisör takozlarının tanesi de 25 lira kaliteli yan sanayi, 35 lira da GM olmak üzere fiyatlandırılıyor.

Valla ben bilgilendirmek amaçlı yazdım ayrıca orjınal parçalar olsun ve birde serviste olunca 100 lira fazla yada az farketmez bence.
serviile dışarısı arasında genelde yarı yarıya fiyat farkı oluyor ama bunlarda nerdeyse aynı.

Geri