Vectra B almak istiyorum (2000-2001 1,6)

cemalaltuntas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Konunun uzmanlarından yorum ve satılık araçlar bekliyorum ilginize şimdiden teşekkürler opelcixler ;)

neden 1.6?

1,6 kullanmadım ama 2.0 iyidir.

Konunun uzmanlarından yorum ve satılık araçlar bekliyorum ilginize şimdiden teşekkürler opelcixler ;)

opelcix derken ?

Arkadaş cix takıldığı için bizide öyle sandı galiba...
Sanal ortam bile olsa saygı ne kadar güzel birşey...
Konunun uzmanları fikir beyan eder...
Satılık araç boşuna bekleme.Galericiler sitesine mi benziyor burası?

Kerem abi haklı.
Tesadüfen bugün satılık bir vectra var arkadaşımda. İsterseniz ulaşın.

Arkadaş cix takıldığı için bizide öyle sandı galiba...
Sanal ortam bile olsa saygı ne kadar güzel birşey...
Konunun uzmanları fikir beyan eder...
Satılık araç boşuna bekleme.Galericiler sitesine mi benziyor burası?

Kerem bey nedir bu gergin tavrınız sadece özel olduğunu ve güzel olduğunu belirtmek istedim bu grubun terslenicek nevar? araç sorma konusuna da gelince dün ünal abi dedi araç arıyorum diye bir konu aç diye senin rahatsız olacağını bilseydim aramazdım açmazdım.

orucreis : daha az yakıt daha az vegisinin olduğunu düşünüyorum

vectra38 : araç ile ilgili link varmı ilan varmı arkadaşım teşekkürler.

Kerem bey nedir bu gergin tavrınız sadece özel olduğunu ve güzel olduğunu belirtmek istedim bu grubun terslenicek nevar? araç sorma konusuna da gelince dün ünal abi dedi araç arıyorum diye bir konu aç diye senin rahatsız olacağını bilseydim aramazdım açmazdım.

orucreis : daha az yakıt daha az vegisinin olduğunu düşünüyorum

vectra38 : araç ile ilgili link varmı ilan varmı arkadaşım teşekkürler.

bencede gerginliğe gerek yok kimse birbirini yanlış anlamasın.

1.6 ların yakıt tüketiminin daha az olduğu fikrine katılmıyorum. 1300 kg ağırlığındaki bir kasa için 1.6 biraz zayıf kalır bu nedenle daha fazla yakıt tüketir. o kasayı 2.0 çok rahat yürütüyor. 2.0 ın yakıtı lpg ile aracın motor kondüsyonu lpg sisteminin ayarlarına bağlı olarak 0,24-0,30 arasında değişir.

vergiye gelince 1,6 yıllık 237 tl 2.0 yıllık 576 tl vergi ödüyor. bence aradaki fark çok önemli değil. tabi takdir sizin.

bilmediğimden istiyordum ama artık sayenizde 2.0 bakıcam gönül ister ethem abinin ilanıyla ilgilenelim ama :( tuzlu biraz araca göre az bile açıkçası

bilmediğimden istiyordum ama artık sayenizde 2.0 bakıcam gönül ister ethem abinin ilanıyla ilgilenelim ama :( tuzlu biraz araca göre az bile açıkçası

forumda bahadır isimli bir arkadaşın, ethem abinin, birde benim aracım satılık. her üçüde cdx. üçüde düzgün araçlar.

Geri