14 Mar 2007 #11 setapxxx Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 ben bu sorunu herzaman yaşıyorum arıza valf role devresi acık diyor..bunun çözümü malesef abs ünütesi değişecek caresi yok.ankarada tamiratı yapılyomu onuda bilmiyorum
ben bu sorunu herzaman yaşıyorum arıza valf role devresi acık diyor..bunun çözümü malesef abs ünütesi değişecek caresi yok.ankarada tamiratı yapılyomu onuda bilmiyorum
14 Mar 2007 Konuyu Başlatan #12 K KuRsAd_@p368 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2007 Mesajlar 35 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 tansugurlerin dediği fren lamba şalterini değiştircem düzelmezse abs ünitesine bakcaz artık ilgine saol
tansugurlerin dediği fren lamba şalterini değiştircem düzelmezse abs ünitesine bakcaz artık ilgine saol
5 Haz 2007 Konuyu Başlatan #13 K KuRsAd_@p368 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2007 Mesajlar 35 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 fren lamba şalterini değiştirdim sorun çözülmedi artık abs sensörleri değişecek netice alırsan yaz diyen arkadaşlar vardı bilgilerine
fren lamba şalterini değiştirdim sorun çözülmedi artık abs sensörleri değişecek netice alırsan yaz diyen arkadaşlar vardı bilgilerine