vectra b abs sorunu

KuRsAd_@p368

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın abs ışığı zaman zaman yanıyor servise gösterdim cihaza bağlandı sorun Vlaf röle devresindeymiş kodlarıda (121) 2 ve (121) 9 değiştirdiğimizde orjin fiyatı 2500ytl çıkması 750ytl ama çıkmanın garantisi yok tabi servis ankarada yapıyorlar maliyetide uygun geliyo dedi bu konuda bilgisi olan aynı sorunu yaşayıp yaptıran varmı bide izmirde yaptırabileceğimiz bi yer yokmudur yardımcı olursanız sevinirim.;)

kolay gelsin bnce başka bi servise de göster

saolasın walla işim zor uğraştırcağa benziyo bu abs

güncell..

fren pedalının orda fren lamba şalteri var ondan yapıyorr onu dedğiştirr 25 30 ytl civarıı
deneyinn sorun geçecek ama yine verirse arızayı abs ünitesi değişecek başka bişeden değil çünkii

paylaşımın için sağol ama araç cihaza bağlandı ve ayrıca ışık yandığında abs devre dışı kaldığı hissediliyor frene basıldığında

KuRsAd_@p368' Alıntı:
paylaşımın için sağol ama araç cihaza bağlandı ve ayrıca ışık yandığında abs devre dışı kaldığı hissediliyor frene basıldığında
ya ben anlamıyorumm bilgi ben ordan diyorumm siz diyorsunuzki cihaza bağlandı sorunn yok zaten fren şalterinin arızasını vermez cihazz :D boşuna para harcamayınn diye söylüyoruzz ama size kalmış bişi zaten abs ışığı yandığında devre dışı kalırr bu hissedilmez bu böyledirr abs çalışmazz ışık yandığında.

tekrardan sağol paylaşımına söylediklerin doğrultusunda tekrar başka bi servisle göstericem aracı

yalcin ilgin için sağol hafta sonu aracı servise göstericem sorunu çözersek msj atarım

tansugurler' Alıntı:
ya ben anlamıyorumm bilgi ben ordan diyorumm siz diyorsunuzki cihaza bağlandı sorunn yok zaten fren şalterinin arızasını vermez cihazz :D boşuna para harcamayınn diye söylüyoruzz ama size kalmış bişi zaten abs ışığı yandığında devre dışı kalırr bu hissedilmez bu böyledirr abs çalışmazz ışık yandığında.
peki bu sorunu karlı havalarda yapıyorsa dediğiniz parçayı değiştirmek yeterli mi? yoksa kar, sensörlerin üstünü kapatınca mı olur bu sorun. benimki sadece karlı yolda giderken yapıyorda.makineye bağlattım sorun vermiyor ama belli aralıklarla bu sorunu yaşıyorum ben yardımınız için teşekkürler

Geri