ustalar geçen ay yağ kaçaklarından dolayı şanzuman söküldü tüm contalar yenilendi bu arada grup söküldü komple benzinle yıkandı toplanırken 5 vites dişlisini dağıtıp baktık içindeki plastik şerit parçalanmıştı aynı şekilde topladık yağ kaçağı kalmadı vites geçişlerindede sorun yok yalnız bilya sesi gibi bir ses geliyor boşta iken benim usta benzinle temizlendiği için prizdirek bilyası olabilir dedi dün merkez opele uğradım usta başı prizdirek değil 5 vites dişlisi ses yapıyor dedi zaten prizdirek çok nadir arıza verir arızalanıncada çıkma şanzuman alman lazım bilyası konik şeklinde ve şanzumana kaynaklıdır tek bulamazsın dedi başından geçen veya tecrübesi olan arkadaşlar 5 vites dişlisini bulabilirmiyim fiyatı ne olur veya başka önerileri olanlar varmı bu ses çok gıcık ediyor insanı trafikte beklerken hep debriyaja basıyorum ses yapmasın diye birde merkez opeldeki usta ne prizdirekten nede 5 vites dişlisinden sorun yaşamazsın ses yapar sadece hiç kafanı takma dedi kendi ustamda onun dediklerini doğruladı yorumlarınızı bekliyorum...saygılar...