Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Röllanti devir sensörüne bak kardeşim muhtemelen ondandır.egr valfini temizledikten sonra mı sorun çözüldü..benim aracın rolantisinde dalgalanma oluyor bazen rolanti sıfıra düşüyor araç çalışırken.egr valfinden mi kaynaklıdır?
Röllanti sensörünüzü bir tamirciye gösteriniz müdahale etmeniz mümkün değil bazen hortumlardan kaçak oluyor yağ vs dizel de çok görünen bir durum başıma geldi belkide sensörünüzde birşey yoktur bu konu biraz uzun. Onun haricinde hava akışmetrenizi yani hava debimetresi denir ona, eğer ki temizleyip tekleme oluyorduysa ve bu temizledikten sonra tekleme yada sarsma yapmıyorsa hava debimetrenizin arızalı olduğunu gösterir arıza ışığı muhtemelen bundan dolayı yanıyordur. Temizlemek geçici bir süreliğine aracın sorununu çözer teklemez belki vs ama aracın beynine yeterli hava akışının geçmediğinin sinyalini gönderir buda arıza ışığının arasıra yanıp sönmesine neden olur.En iyi ilk adım vectra dizel kullanıcılar için diyorum bosch bayisine giderek bosch arıza serverlarına bağlayarak arıza kodlarına bakarak çözümüne ulaşabilirsiniz arıza kodlarının karşılığı forumda mevcut. Şu anki durumla muhtemelen hava debimetreniz arızalı değişmeniz gerekiyor.İyi forumlar.hava akışmetresini balata spreyiyle temizledim birkaç
gündür sorun çıkarmıyor.motor arıza ışığı arada yanıp sönüyor eskiden daha çok yanıyordu..fren vakumunu sonra hortumları değiştirdim yanmaya devam ediyor.başka nereye bakmam lazım..
teşekkürler ilgine..
bir de rölanti sensörü tam nerde onu bilmiyorum.