Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar aracı 150000 km de bu kmde yapılması gereken bakımlar nelerdir.ayrıca aracla ilgili teknik ve tecrübeye dayalı bilgilerinizide paylaşırsanız sevinirim tşkler
önümüzdeki birkac gün icinde servise gidecegim ustaya bir sorayim olasi sorunlar yada yapilmasi gerekenleri bakalim ne diyecek..daha fazla yardimci olamayacagim..Ufuk sanirim 2.0 . dti ci cok yok aramizda..1.9 deseydin a dan z ye yardim ci olurdum
bende 2.0 tdi kullanıcısıyım izmirde özel servise götürdüm pek randıman alamadım şu an araç gözümden çıktı motorda hergün arıza çıkıyor arızalar tamirci hatası izmirde bulunan arkadaşlar hangi sevisi tavsiye eder.
arkadaşlar aracı 150000 km de bu kmde yapılması gereken bakımlar nelerdir.ayrıca aracla ilgili teknik ve tecrübeye dayalı bilgilerinizide paylaşırsanız sevinirim tşkler
bende de aynı arabadan var 150.000 km de mazot pompası bozulmuştu onun dışında önemli bi sorun çıkarmadı sadece harareti biraz fazla yükseliyo şuan 200.000 km de
bende de aynı arabadan var 150.000 km de mazot pompası bozulmuştu onun dışında önemli bi sorun çıkarmadı sadece harareti biraz fazla yükseliyo şuan 200.000 km de
aynı sorun bendede oldu sürekli mazotu dipte bırakmaktan oluyormuş ve euro dizel ince geldiği için iyi yağlıyamıyor o yüzden ben artık normal kırsal dizel alıyorum ve 10 lt nin altına düşürmüyorum