Vectra B 2.0 Chip Vİdeo Bende Yaptırmayı Düşünüyorum Nerdersiniz ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Qabus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar.....
Vectra B 2.0 Chipli bende yaptırmak istiyorum lpg de nasıl olur sizlerinde görüşlerini almak isterim

http://www.youtube.com/watch?v=8MOnDd7zO98

Bildiğim kadarıyla atmosferik motorda çok artış olmuyor chiple birlikte eksantirik+üst kapak taşlama + headers + hava filtresi ancak = 15-20 ps alırsın

chiple birlikte headers egsoz ve hava filtreside eklemek lazım ama 15 ps falan artar uğraştığına değmez umduğunu bulamazsın hayal kırıklığı yaşarsın

Çiple birlikte ne olur bilemiyorum ama vidyoda abartılı bir şey göremedim ben. 2.0 B kasalar zaten 200'ü her ihtimalde yapıyor.

dikkat etiyseniz 100 km ye 10 snyede geldi bencede öyle afaki bir hız artışı olmamış

çok abartılacak bir durum yok senin araç otomatik değil sanırım ama otomatiklerde sport kullanım var bir anda şahlanıyor araba işte ozaman vectra diyorsun

Evet Bende Onu diyorum çok abartılı bir hızlanma yok s modundan farkını göremedim

İnanki aracı kullanırken 3-5 beygirlik ilave farkları kolay kolay anlayamazsın, sadece psikolojik olarak "amma fark etti be" diye kendini kandırırsın o kadar. Bu durum tıpkı yeni yıkanmış, tertemiz bir arabanın verdiği huzura benzer.

aracın yorgunsa hiç elleme motora derim....

Motor Ve Şanzuman Çok diri Diyor Ustalar Ama

Geri