vectra b 18 jant öneriniz??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kayhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kayhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracın jantını degiştiricem önerilerinize ihtiyacım var!!!
18" vardı üzerinde çok yakışıyordu ama degiştiricem jantları.

Merhaba...
Ben sitede 18" olarak 35KES çağrının jantlarını beğeniyorum ama mille miglia bulur musun bulamaz mısın bilmiyorum ama çok yakışıyor bi bak istersen...

kayhanım oz supertourısmo tek takacagım janttır yada ıngıltredekı 5 kollular st200lerdekı beyaz onlarda harıka...

Onu bunu bilmem de, beyaz-siyah ve gri araca kolları siyah, çevresi gri jantlar çok iyi gidiyo..

Merhaba...
Ben sitede 18" olarak 35KES çağrının jantlarını beğeniyorum ama mille miglia bulur musun bulamaz mısın bilmiyorum ama çok yakışıyor bi bak istersen...
Evet çagırının arabasını biliyorum ama o modeller çok eski. benımde jantlarım 18" ama yeni tip jant takayım die degiştiricem. yeni model bişeyler istiyorum.

kayhanım oz supertourısmo tek takacagım janttır yada ıngıltredekı 5 kollular st200lerdekı beyaz onlarda harıka...
Serkan O.z. çok düşündüm hatta aradım bi kaç yeri 2bın€ dan aşagı bulamadım :(

Onu bunu bilmem de, beyaz-siyah ve gri araca kolları siyah, çevresi gri jantlar çok iyi gidiyo..
örnek bi resim varmı hiç?

Merhaba...

benceDe her ne kadar da eski modelolursa olsun mükemmeL duruyoRr...

kt4 taksana ofsetlisinden :D

kardeş jantların süper yaa bence opele en iyi yakışacak jantı zaten almışsın:)

kt4 gerçekten yakışıo bende 8.5x17 kt4ler daha ofsetli takmak istersen arka çamurlukları baya bi açmalısın abi

Geri