Vectra b 1.6 trİger daĞildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan katre55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

katre55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar herkese. Bugün Ankara'ya doğru giderken Kızılcahamam'da trigeri dağıttık. Motor daha açılmadı ancak %90 sibopları da eğdi. Kızılcahamamda tahmini 1.200 dediler. Sizce masrafı nedir acaba? Yakın zamanda başına gelen var mı? Ve tamirden sonra performansta bir sorun yaşar mıyım?

Geçmiş olsun. Kapak açılmadan ne dense boş kalır. Kızılcahamam da aracı açtırana kadar Ankara ya getirme şansınız varsa Ankara da tamir ettirin derim.

Teşekkürler. Zonguldağa getirdim aracı. Sanayiye bıraktım. Ankaraya getirmeyi düşündüm ama sonrasında gidip gelmek sorunu var diye geri getirdim.

Normal triger değişimi zamanı geldiğin de bakım yapılmamışmıydı?

Aracı yeni aldım. Servise götürdüğümde triger sağlam yeni değişmiş dediler.2 hafta (250 km) oluyo daha.

Bu nasıl iş ya? Yeni değişim yapılmış ise elinde evrak varsa takan yerle iletişime geç derim.

faturası var. yarın bi görüşeceğim. Masraf konusunda subapların, su devirdaiminin falan zarar gördüğünü ddüşünürsek masraf açısından bi tahmininiz olur mu?

En az bu iş bin tl az olmaz.

Peki çok teşekkürüm ilginiz için.

Triger seti ve işçiliği var. Onun tutacağı rakam belli + Motor vs. derken. 2000 lira rahat rahat gider. Açmışken alt motor da yapim derseniz 2,3 e katlanır.

Geri