vectra alnak ıstiyorum

demrkirans

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2006 model vectra almak istıyorum fakat 2005 modellerle arada buyuk fıyat farkı var sadece makyajlı kasadan dolayı bu fark nomal mi?

lpg taktırdıgımızda opelın performansı azalırmı zıra soylenenlere gore kasa agır motor da 1.6 oldugundan kaldırmıyormus serı olamıyormus denen bu bende sızlere soruyorumm

ortalama bır fıyat verebılrımısınz 2006 sonrası ıcın

bu senin en doğal hakkın al abicim
makyaj farkı ve yaş olarak 0 km araca yakın olma farkıdır kasayı kaldırır ama araban da 4 kisi varken rampalar da istediğin gibi oynayamazsın 27-30 arası alınır diye tahmin ediyoorum ayrıca foruma kendinizi tanıtın imza kısmında adınız olmalı keyifli forumlar

çekiyor arkadaşım kafana fazla takma 2006 115bg civarı yeterli öncesi 103bg dir. 2006 ların yakıt daha ekonomiktir. bu sınıfta 1.6 çok araba var kilosu daha fazla olanlarıda biliyoruz. passat 1.6. misal insigna 1.6. mondeo 1.6 gibi

BENCE ON IZGARA VE FARDAN BASKA BELIRGIN HICBIR FARK YOK...
o kadar parayı bağlama derım
fıyat konusu net degıl herkes kendı pıyasasını olusturuyor..
lpg ye gelınce aracı cok kullanacaksan bence taktır derım
ben taktırdım
oncekı aracım cdx dı yanı cekısı ıyı olan bı aractan 1600 motora gectım ona ragmen hıcbır sıkıntım yok sankı benzınde gezıyor gıbıyım...

her başlığı okuduğumda içimden bir cevap veriyorum:D
vectra almak istiyorum,o zaman git al dedim içimden:Dama bu o kadarda kötü birşey değildi paylaşmak istedim:D
neyse abicim,1.6 kasayı kaldırıyor,sen bakma bizim milletimize sen git sürüşünü yap anlarsın zaten kalkıyormu kalmıyormu..
vectranın 1.3 ile 1.6'sı olsaydı sadece derlerdiki 1.3 kalkmıyor ama 1.6 ucuyor..
sen millete bakma git test surusunu yap hosuna giderse içine sinerse al..

bencede al derim lpg isini bildigim kadariyla biraz performans kaybi oluyor ama onuda ekonomikligi kapatir diye düsünüyorum 1,6 bir aractan cok fazla bir performans beklemekte biraz bencillik olur diye düsünüyorum ama 2006 modellerin 115 hp oldugunuda göz ardi etmemek lazim bence her iki modelide test sürüsü yap öyle kararini ver ..Allah kalbine göre versin ..

vectranın 1.3 ile 1.6'sı olsaydı sadece derlerdiki 1.3 kalkmıyor ama 1.6 ucuyor...

Çok güzel bir açıklama olmuş. Katılıyorum.

abicm aracın parca konusunda sıkıntı yok x mororu z motorlu olanları var kimi 102 bg. kimi115 bg 115 bg olanını tercih et bendeki 102 bg. muhakkak almadan önce düz yolda deyil yülü şekilde eyimli yollarda kullan derim düzde sıkıntı yok kalkışı ağır kanlı ondan sonrası gayet seri aractır.amörtismanı sert yapıdadır kasisten geçerken sıkıntı yok ama çukurlara girerken ağır girmelisin.uzun yolda harika ractır.baskı balatası şehir içi(55bin km)erken biter.triger 50 binde muhakak deyiştirmen gerekir.yağı 15 bin de deyiştirirsin.birazda yağ yakar.direksiyonu geniş ebat lastik (215 55)16 cant kullanıldığı için şehir içi ağır kullanmalarda yolun eğimine göre çekme yapar.bana sorarsan şimdiye kadar kullandığım en iyi arac derim.kötü tarafı alışkanlık yapıyor başka araca binemiyorsunuz.bende skoda octavia var vallahi opelin eline su dökemez.opel abi opel vectraaa..artıları dersen yolda kuğu gibi süzülür ön takım bozmaz içi omuz mesafesi mükemmelin üstünde.bagaz desen ona keza. kaborta olarak cok sağlamdır.arac kullanırken görüş mesafesi güzeldir.aklıma gelen bunlar ama dediğim gibi muhakkak tecrübe sürüşü yap ondan sonra al.

Geri