vectra almaya karar verdim ama bi kaç sorum var

mami_saribas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hepinize iyi günler yakın zamanda vectra a kasa araç almayı düşünüyorum(tabi ki babamın desteğiyle)şimdi size bi kaç sorum olacak öncelikle 2.0 gls nin yakıt tüketimi nasıldır.parça sıkıntısı var mı bide bana fazla masraf çıkartır mı?:confused:

Ben Bir Vectra B Kasa Kullanıcısı OLarak. Arkadaşım Yakıt Tüketimine Gelirsen Bir Yerli Araba İle Karşılaştırırsan. HEmen Hemen Aynı Yakar Ama Üzerindeki Tüpede Bağlı Olan Birşey Normal Tip İle Sıralı Sistem Tüp Arasında Biraz Fark Olur Parçasıda Gayet Bence Ucuzdur Bir Dikiz Aynası 25-30Tl Geliyor Yani Bir Doğanın Dikiz Aynası İle Aynı Fiyatta Temiz Bakımlı Düzgün Bir Vectra A Bulursan Hiç Düşünmeden Al Derim. Birde Ufak Tefek Sen Elden Geçirirsin Bakımlarını Aksatmadıktan Sonra Ömürlük Araç Opel Bende B Kasadan Önce A Kasa Vardı Gerçekten Çok Esnek Yumuşak Bir Araba Gayette İyi Gidiyor.

bizim bora ile ben 25 litreye yakın gazla otobandan sakarya'dan ankara'ya gidiyordum yazın tabi 100 geçmeden buda yakıt konusunda buna yakın olursa benim için çok iyi olur

Son düzenleme:
Ben Bir Vectra B Kasa Kullanıcısı OLarak. Arkadaşım Yakıt Tüketimine Gelirsen Bir Yerli Araba İle Karşılaştırırsan. HEmen Hemen Aynı Yakar Ama Üzerindeki Tüpede Bağlı Olan Birşey Normal Tip İle Sıralı Sistem Tüp Arasında Biraz Fark Olur Parçasıda Gayet Bence Ucuzdur Bir Dikiz Aynası 25-30Tl Geliyor Yani Bir Doğanın Dikiz Aynası İle Aynı Fiyatta Temiz Bakımlı Düzgün Bir Vectra A Bulursan Hiç Düşünmeden Al Derim. Birde Ufak Tefek Sen Elden Geçirirsin Bakımlarını Aksatmadıktan Sonra Ömürlük Araç Opel Bende B Kasadan Önce A Kasa Vardı Gerçekten Çok Esnek Yumuşak Bir Araba Gayette İyi Gidiyor.

Adı üstünde efsane A kasa.Bence temizini bulursan düşünme al derim.Arkadaş zaten gerekeni yazmış.şimdiden hayırlı olsun

valla kardesim ben dikiz aynasını 90 tl ye aldım arabam yan yattıgında kırıldı bana göre hiçde ucuz bişe degil doganınkiler ise cifti 25 tl spor istersen orjinaller daha ucuz ..
arakdsım yakıtına gelirsek emn ol yerli aracdan az yakar a kasayı bilmiyorum ama benim vectram 190-200 yakardı uzun yolda 110 kurus yaktı 300 km yi 40 tl lik tüple gittik hesab ortada ama gaza biraz asılırsan ucuyor ibre anında düşüyor :)

bende vectraaa a var:aracın parcaları kolay kolay bozulmuyor yani iyi bişey alırsan seni 3-4 yıl idare edebilir yakıta gelince ben tüple kullanıyorum tüpümm ayarsız oldugu halde 20 milyonla 130-150 km yapıyorum yeni taktırcam zaten :) arac temizse ve bakımlı bakılırsa sana hiç sorun cıkarmıycagına ve yüzünü kara cıkarmıycana emiynim:)

hepinize iyi günler yakın zamanda vectra a kasa araç almayı düşünüyorum(tabi ki babamın desteğiyle)şimdi size bi kaç sorum olacak öncelikle 2.0 gls nin yakıt tüketimi nasıldır.parça sıkıntısı var mı bide bana fazla masraf çıkartır mı?:confused:

almaya karar verirseniz "gls" yerine "cd" yi tavsiye ederim, donanım olarak daha doludur.

Bencede CD yi tercih etmelisin temiz bir vectra A bulursan hem az yakar hem sağlamdır hemde parçaları ucuzdur ayna konu olmuş aynası 35 tl

dün bi tane 1995 GT ile konuştum araba çok güzeldi ama tüp yoktu:(şimdi CD lerede baktım biraz daha beklemem gerekecek herhalde

dün bi tane 1995 GT ile konuştum araba çok güzeldi ama tüp yoktu:(şimdi CD lerede baktım biraz daha beklemem gerekecek herhalde
Kardeşim CD Olsa İyi Olur GT Olsa Daha Süper Olur Ama Sitede Çoğu Arkadaşımız GL Biniyo GLS Yabana Atmamak Gerek Bence GLS'lerdeki Özellik Sana Yeter.Alallım Biz Sana Güzel Bir GLS Beyazını Alırsan Tadından Yenmez

Geri