Vectra A kalorifer ışıkları

celaleddin007

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Arkadaşlar arabamın kalorifer ve çevresindeki düğmelerin ışıkları yanmaz oldu, bu kısmı nasıl sökebilirim, sanırım daha önce forumda bunula ilgili bir link vardı yabancı sitelerden birine ait ama bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim..:help:

teşekkürler..

sökmeden önce sigortaları bi kontrol et bence

sigortalar sağlam, daha önce yanan bikaç lambada yanmaz oldu değişmesi gerekiyor..:(

konsol üzerindeki çevirilen düğmelerin altında vida vardır. o düğmeleri çekerek sökmelisin. bir de hava menfezlerinin de sökülmesi gerekebilir. içinde vida vardır belki. bunu anlamak için hava menfezinin içine fener tutup bak, varsa vidaları görürsün. yoksa boşuna sökme.

vektra A hiç kurcalamadım. ama buna benzer görülmesi zor yerlerde vidalar var muhakkak. bir de kül tablası içinde olabilir. buralara bakarken aydınlık bir ortam da olsa fener kullan.

vectra a larda kalorifer ayarları sürgülü sökmesi çok karışık :confused:

sürgülü de olsa o sürgünün yatağı ve buna benzer diğer düğmelerin muhakkak sökülmesi gerek.

arkadasım işlem biraz karısık ve sıkıntılı istersen anlatabilirim

üstad biliyorum sıkıntılı olduğunu ama anlatırsan meteşekkir olurum..:rolleyes:

bugün torpido bölümünü komple söktüm..kalorifere ait telleri çıkardım.saati ve arkasındaki 2 vidayı söktüm saat tarafı 3-5 cm geldi ama bu seferde gösterge tarafında biyer tutuyo sanırım yarın da orayı sökecem..işim bitince resimde koyacam inşallah..

Son düzenleme:
Geri