vectra A GT nasıl bir araç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan otto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra gsi sfi al bence :)

astra gsi sfi al bence :)
3kapı lı araç benim için pek kullanışlı olmuyo
yoksa gt yi almak istememin tek sebebi motor olayı

ben 4.5 senedir vectra a gt (ecotec) kullanıyorum hararet problemi dışında bi problem yaşatmadı yol tutuşu motor sesi ve performansı çok güzel konfor da var.sfi motorları herkes çok övüyo inşallah temizini bulabilirsin

arayacağız temizini bulmak için ama önce şimdikiaracımı satmalıyım. sonra aramalara başlayacağım.

echo-tec lerle tek farkı motor değilmi?
şanzuman aynımı yoksa tamamiyle farklımı? SFI ın şanzumanıda farklıymış sanırım normallerine göre.

sfi larda f20 şanzuman var.Gt nin temizini bulursan kaçırma derim.Motorda genel kontrollerin dışında itici sesi olup olmadığına dikkat etmeni öneririm.
( motor soğukken dikiş makinasına benzer bir ses çıkarmamalı yani)

sfi larda f20 şanzuman var.Gt nin temizini bulursan kaçırma derim.Motorda genel kontrollerin dışında itici sesi olup olmadığına dikkat etmeni öneririm.
( motor soğukken dikiş makinasına benzer bir ses çıkarmamalı yani)

sonuçta modeli düşük bir araç almayı düşünüyorum bakım gerektiren yerleri olacakta
alırken başka nelere dikkat etmem gerekir
birde yakıtının 1,6 motorlarla aynı olduğunu falan okuyorum döğruluğu nedir RespecT kardeşim yardımcı olursan sevinirim

normal bir şekilde kullanırsan yakıt 1.6 lara oldukça yakın. ş. içi 9 ila 10 lt/100km şehir dışı ise 95-110 gibi sabit kullanımda 5.6 lt/100 km ye kadar düşüyor.Agresif kullanırsan biraz daha fazla yakar tabi ama rakiplerine göre çok daha tutumludur.

bu değerlerde yakıyosa benimde bi GT alma zamanım gelmiş demekki :D
bi tokat atayım kapışanlara da rahatlayım :p

Geri