Vectra A daha iyi ısınmak istiyorsanız

iyi bulmaya çalişalim şu meşhur düğmeyi inşallah olur

bugün Ankara baya soğuktu, sabah evden çıkarken -6 C di.. motor biraz ısındıktan sonra eskisine nazaran daha iyi ısıtıyordu.. 90 C de elini havalandırmaya yakından tuttuğunda yakacak gibi oluyordu..

sistem ayrıca dışardan koku ve toz gelmesinide ciddi oranda azaltıyor..

a kasa nın en buyuk sorunu bu ısınma olayı yanı umarım bu sonuç olurda arkadaşlar da faydalanır

konu güzel paylaşım güzel tebrik eder teşekkürlerimi belirtirim...

ben düğmeden buldum ama bulamayan arkadaşlar yapabilirler..

klimalı vectralarda,

1-radyatörün önüne yarısını kapatacak kadar karton koymak,
2-kalorifer radyatörünü söküp içini ve ızgaralarını bir güzel temizlemek,
3-LPG varsa regülatöre giden sıcak su hattını kalorifere giden hortumdan ALMAMAK,
4-Kış mevsiminde kışlık termostat kullanmak,

**yaz kış sürekli antifriz kullanılarak peteklerin kireç tutması önlenmeli, kış girmeden motor su sirkülasyon hatları ve radyatörler iyice temizlenmeli.**

:good:

kaça aldın düğmeyi..?

arkadaşımda vardı ondan aldım, para vermedim..yanlız sirkülasyon düğmesi vectra b içindi, biraz kestim biçtim güzel oldu, bitanede sis düğmesi(vectra a) aldım onuda klima soketine taktım..:D

celal sende klima varmı ..
yoksa klima ve sirkülasyon dugmesi ni kulanınca bişey ler çalişiyormuı

benim araçta klima yok, ama ön sis farı , klima vs gibi bütün cihazların hazırlıkları var..sen sadece sirkülasyon düğmesini bulacaksın.

olay basit sen düğmeye bastığın zaman kalorifer fanının yanındaki kapaklar kapanıyor ve dışarda hava almayı kesiyor..taktığımda kontrol etmek için sileceklerin altındaki plastik kısmı kaldırdım, arkadaşa düğmeye bas çek yapmasını söledim..sistem gayet güzel çalışıyor..

düğmeyi bulabildin mi ?

sıfırına ankarada 70 ytl dedi parçacı,,,çıkmacılara baksan iyi olabilir..

Yap Bi çorum Kaloriferi Bak Keyfine Motor Sicakliği Içerde... :-))

samsunda 80 ytl dediler

Geri