Vectra A Buji kablosu..

celaleddin007

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
arkadaşlar 94 vectra 1.8 buji kabloslarının fiyatı ne kadar ? yansanayi kaliteli kablolar var mı ? teşekkürler....

40 ytl ye var 50 ytl ye var

doduco 45 ytl, zertex 45 ytl; ikisinide kullandım ve gayet iyiydiler...

peki musa usta 40 ve 50 ytl dediklerinin markası nedir..sen hangisini tavsiye edersin..(arabam LPG li )

Halil docudo mu iyi zetex mi ??

teşekkürler...

zetex alman malı ; arabayı aldığımda üzerinde zetex vardı ; sonra ben tekrar zetex aldım ; ozaman lpg yoktu; sonra lpg taktırdım; 10000 kmde buji ve kablolar iptal oldu ; bu sefer doduco aldım; 4 kablodada manifold eritmesin diye demir vardı ama zetex de 3 ünde var; fakat doduconun lastiklerinin kalitesi biraz kötüydü; zaten ne yaparsan yap 10 -15000 km ancak gidiyor lpgde buji kablosu ; buji de aynı şekilde; bu arada buji alırsan çift tırnak bosch al ve takımına 18 ytl den fazla verme...

halil benim vectra 1.8 karbüratörlü, arkadaşımdan kalma çift tırnak bosch bujiler var çok temiz..taksammı ne dersin..??

tak bence lpg de çift tırnak daha iyi oluyor diye biliyorum ve ben hep çift tırnak gm ya da bosch buji kullandım ve en son 18 ytl idi takımı....

doduco kullanıyorum sizede tavsiye ederim. ben yanlız kazıklanmışım 65 liraya aldım

Geri