15 Ara 2010 #11 bugraGT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Kas 2006 Mesajlar 3,755 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bu arada havalar sogukken plastik sökme işine girişme çatır çatır tırnakları kırılıyor:S
15 Ara 2010 #12 smihci Yönetici Başkan 35-İzmir Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 20,554 Tepkime puanı 273 Puanları 83 bugraGT' Alıntı: bu arada havalar sogukken plastik sökme işine girişme çatır çatır tırnakları kırılıyor:S Genişletmek için tıkla ... :good:
bugraGT' Alıntı: bu arada havalar sogukken plastik sökme işine girişme çatır çatır tırnakları kırılıyor:S Genişletmek için tıkla ... :good:
19 Ara 2010 Konuyu Başlatan #13 caliman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Mar 2010 Mesajlar 878 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Özgür hocam takozun farkındayım hani... o parça sanırım sehimi önlemek için konmuş ve işlevsel bir parça kesinlikle Hoparlorlerim yırtık malesef değişmeliyim....Kapagı söktüğümdeki manzara evlere şenlikti çamurlaşmıştı resmen
Özgür hocam takozun farkındayım hani... o parça sanırım sehimi önlemek için konmuş ve işlevsel bir parça kesinlikle Hoparlorlerim yırtık malesef değişmeliyim....Kapagı söktüğümdeki manzara evlere şenlikti çamurlaşmıştı resmen
19 Ara 2010 #14 S smskk Bilgi Girilmemiş caliman' Alıntı: Özgür hocam takozun farkındayım hani... o parça sanırım sehimi önlemek için konmuş ve işlevsel bir parça kesinlikle Hoparlorlerim yırtık malesef değişmeliyim....Kapagı söktüğümdeki manzara evlere şenlikti çamurlaşmıştı resmen Genişletmek için tıkla ... sonunda söktün demek iyi etmişsin...baya bi temizlik yapmıştım bende söylemeyi unuttum
caliman' Alıntı: Özgür hocam takozun farkındayım hani... o parça sanırım sehimi önlemek için konmuş ve işlevsel bir parça kesinlikle Hoparlorlerim yırtık malesef değişmeliyim....Kapagı söktüğümdeki manzara evlere şenlikti çamurlaşmıştı resmen Genişletmek için tıkla ... sonunda söktün demek iyi etmişsin...baya bi temizlik yapmıştım bende söylemeyi unuttum