vectra 2.0i gl hararet

batu-turk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:confused: arkadaşlar benim araç 2-3 km yol gitmeden hararet 90'ı vuruyor fanın açılmasını bekliyorum ama açılmıyor ve hemen içerden müdahale ile kendim yaptırdığım anahtardan fanı açıyorum bu araç fanı kaçta açıyor bu kadar çabuk ısınması normal mi? sizden bilgi almadan servise gitmek istemedim malüm yakaladım mı affetmiyorlar hele birde sorun soğutma sisteminde dersen masraf üstüne masraf yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :sorry:

:confused: arkadaşlar benim araç 2-3 km yol gitmeden hararet 90'ı vuruyor fanın açılmasını bekliyorum ama açılmıyor ve hemen içerden müdahale ile kendim yaptırdığım anahtardan fanı açıyorum bu araç fanı kaçta açıyor bu kadar çabuk ısınması normal mi? sizden bilgi almadan servise gitmek istemedim malüm yakaladım mı affetmiyorlar hele birde sorun soğutma sisteminde dersen masraf üstüne masraf yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :sorry:

o kadar çabuk hararet yapması hayra alamet değil. suyu filan az olmasın...ayrıca 90 a gelince hemen çalışması lazım...

fan müşürü bozulmuş olmasın otamatik olarak açmıyormu fanı ayrıca aracın yağını suyunu kontrol ettinmi

öncelıkle motor sogukken aracın suyunu kontrol et. aracı rolantıde calıstır kaputu ac hararet 100 yakınken fan açar. eger açmazsa hemen dugme yardımıyla fanı actır. sımdı şöyle bı durum var. bu arac tofaş felan degılkı dugmeye gerek yok o dugmeyı ndn taktırdın?? yoksa musurmu bozuk?? eger acmazsa musur bozuk oabılır

opellerin hararet yaptığı az görülmüştür yahu...

opellerin hararet yaptığı az görülmüştür yahu...
hararetten ne anladigina göre degisir tabii...

benim alette 90 cook normal...
ama hemen öyle yüksek sicakliga cikmasi garip. ciktiktan sonra fanin calismamasi garip...

2 sorun var,2 cözüm olmali..

acaba suyun devirdaimindemi sorun var?
hararet ondanmi cabuk yükseliyor...

termostada baktır bide.

araçın suyu tam ise 2 yere baktıracan.Bir fan müşürü iki termostat bunları birinden sorun vardır.
suyunda eksilme var ise işin uzun biraz....

araçın suyu tam ise 2 yere baktıracan.Bir fan müşürü iki termostat bunları birinden sorun vardır.
suyunda eksilme var ise işin uzun biraz....

ya su eksik değilse 2-3 dakka içinde hararet çıkmaz yahuu.bence o bahsi gecen 2-3 dakika daha fazla ve motorun ısınması gereken süre.motorun kısa sürede ısınması her zaman iyidir ama hararet 90ın üzerinde çıkıyorsa sorun var ki opellerin bazı modellerinde hararet 100 den sonra başlıyor.yani 100 derece ye kadar sorun yok.
senin yapman gereken şu aracın suyuna bak eksikmi?eksik değilse eğer ve hararetin istikrarlı bir şekilde 90 yada 100 de duruyorsa sorun yok demektir.

fanın açmasını bekle.belki fanın 100 derecede açıyordur.kontrollü bir şekilde analiz et durumunu.

Geri