vectra 2.0 dti yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OdonATa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OdonATa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar şu an 2.0 vectra dti almak üzereyim yarın gidip görücem arabayı ama lütfen yardımcı olun vectra nın bu hariç bütün motorlarını denemişliğim yada hiç olmadı bi binmişliğim mutlaka vardır. ama bu 2.0 dti bana çok uzak kalmış yada ben ona :) neyse arkadaşlar bu motor kaç hp? kaç nm tork? yeni dizeller gibi 16v mi ? sürüşü hızlanışı gidişi yakıtı nasıldır 1.6 hdi kadar atakmıdır yoksa dahamı ataktır :) çok araştırıdm ama herkez ayrı telden çalıyor lütfen opel sever dostlarım bana yardımcı olun.

pompadan çok sıkıntı veriyor diye biliyorum

Turbo yoksa atak olması zor gibi..

dusunmeden alabilirsin arkadasim dti ler bana gore iyi ama bakimini iyi yapman lazim,mesela ben durmadan turkiye ye izne benim arabayla geliyorum asagi yukari 4000 km yol sadece gelis su ana kadar hic bir sorunla karsilasmadim kullandigim yag castrol edge 5-30 + bor tabii yetkili arkadaslar daha iyi bilir ama bana gore motor isindikca daha iyi gidiyor

Araç 100bg 230 Nm tork 16 valfli motora sahip, mazot pompasında aracın yaşına ve mazot kalitesine bağlı arızaya sık rastlanıyor ayrıca yine kullanıma göre turbonun durumu çok önemli ayrıca EGR sistemi ve kurum birikmesi varsa detaylı temizlikten sonra Carbon-clean işlemini kesinlikle tavsiye ederim, bunlar dışında Vectra kalitesi var ve çok uzun ömürlü bir motora sahip, eski tip enjektör sistemi olduğundan ataklık konusunda 1.6hdi larla başabaş gideceğini düşünüyorum ancak chip uygulamasıyla sorunsuz bir şekilde 120bg 300nm torku vereceği kanaatindeyim, bakımlı bir modelini bulursanız kaçırmamanızı tavsiye ederim.

ya kardeş bu chip tuning nedir bendede dti yaptırmayı düşünüyorum nerede yapıyolar bilgi verirsen sevinirim. benim araba ayrıca 345 binde :D alacak ark. hiç korkmasın araba hala taş gibi

Geri