Vectra 2.0 DTI Aracım neden gitmiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufuk45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufuk45

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yaklaşık 1 ay önce aldığım aracım km:orjinal 113.000 de filitleri ve motor yagı yeni değişmişti servise götürüp baktırmıştım.Bunlar turbolu model oldugundan mı bilmiyorum ama düz yolda ve yokuş yukarı çıkarken araç çok agır kalıyo gitmiyor.Yokuş yukarı 40-50 nin üstüne çıkamıyorum devir saati gaza bastığım halde çok yavaş ilerliyor.Yokuş aşagı giderken gayet iyi hiç bir sorunu yok.
Bide kalkışlarda 1.viteste araç çok agır kalkıyor ve 2500 deviri geçtiği anda bagrıyor ıslık sesi gibi bir ses geliyor.

Sizce neden
Yardımlarınızı bekliyorum balıkesir bölgesinde bildiğiniz usta varsa önerirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

Turbo çalışmıyordur Turbosu çalışsa düz yol gidergibi çıkar yokuşu
turbo selenoid valf lerde sıkıntı olabilir turboya baksınlar hortumlarına

çok kuvvetli bir araçtır o bende vardı
NOT: şuda olasılık en yüksek EGR Açık Kalmış Olsa Gerek
EGR 1 sefer yapmıştı temizlettim düzeldi
kanı gibi oluyor sen EGR Baktr Kaputu Açınca önde Bir Parça

Son düzenleme:
yarın gidip baktırcam inş çözümü bulurlar olmazsa turbo tamirini de yaptırcam yeterki çözümü bulsunlar
mazot pompası böyle bir sorun yapmaz dimi

bu olay 100%95 ERG Valf Temizlet Baktır

ok göksel bey tam olarak bu işten kim anlar balıkesir edremitteyim kime göstermek lazım

opel servis Varsa Götür EGR Sorunu Var Temizleteceğim Dersen Bakar Lar DTI Motordan Anlayan Çok Az Ama Temiz ise Araç o km de sorun çıkarmaz Kötü Mazottan EGR Problem Olabilir En Kötü Değişim Olur Servise Uğrasan ii olur

tamam göksel bey çok tşk ederim yarın gidip akşam çözümü yazarım opel servisine gideyim bi anlıcaklar mı bakalım

2.0DTI Motor Çok Kuvvetli Bir Motor Torku o Motora Göre Harika 230 Tork DTI Motor uzun yolda 137 TL ile 550 KM Yol Yaptım Yarım Depo Biraz fazla

araç saglam araçta bugün balıkesir rampasında çektiğim eziyeti görecektiniz tır arkamdan sinyal yakıyo beni sollamak için sinir oldum

Köydeş Bosch Car Service
Timuçin Otlar
Vasıfçılar Caddesi No:71 BALIKESIR
0 266 243 41 81

Geri