vectra 1.9 cdtı stop problemi

tweety1999

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
cenk gülmezgil
gözlükçü
vectra 1.9 cdtı 2005

balıkesir-bandırma

arkadaşlar aracımın giderken bi problemi yok tekleme yada çekişte pi problem yok fakat herhangi sebepten durunca stop ediyor 3-5 marş sonrada çalışıyor.bujileri değiştirdim turbo değişti partikül filtresi mazot filtresi yakıt pompası değişti makinada herhangi bi arızada göstermiyor.yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Son düzenleme:
isim ve araç bilgileri imza kısmında yer almalı her mesaja tek tek yazarsın böyle olursa ama öbüründe hepsinde çıkar

Son düzenleme:
Hocam Senin Arıza Sanki Hava Filitresinden veya o boğazdan Hava Alıyor Gibi dengesiz Bir Akış varsanki Ondan Rolantide susuyor sanki bi baktır bence çatlak delik vs Olmasın
Dizel Araç Hava Yapsa Yürümez zaten Mazot hava yapmıyordur da belki Mazot Filitre kutusunda çatlak vs olabilirde mozot ve hava filitre civarına Göz le El ile kontrol edin derim Arıza Vermiyorsa

Arıza ışığı yanmıyormu?
yakıt basınc sensorundan kaynaklanabilir bu arada arıza vermiyorsa

Böyle bi yere varamıcaz sanıyorum söylenenlerden bişey çıkmadı.ilgilenen arkadaşlara çok tşk ederim. Bursada iyi bi usta önerebilecek varmıdır.çarezizlik kötü arabayı satmak zorunda kalıcam çok sevdiğim arabamı satmak istemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.

Cenk Bey,
siz yapılanları yazmışsınız bizde size zor çalışma sebebini yazdık ya yakıt basın sensoruna baktırın dedim galeye almadınız..ille hata vermek zorunda değil ben size hata veriyormu dedim ardından ekledim yoksa yakıt basıncsensorunun contası yırtık vs olabilir ve yakıt basıncı düşer buda zor çalışma nedeni olabilir diye yazdım...sonuçta bir o ring...yoksa enjektör damlatması başka sebebi olacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
Geri