Vectra 1.8 2000 mod ABS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 6868
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

6868

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam

Aracı Yeni Aldım (ABS) ışığı çalışmadan kısa süre sonra Yanıyor servise götürdüm orda beyne ulaşamadık arızalı dediler
birde ışık yanma süresi 15 20 sn test ettim ışık yanmadan abs güzel çalışıyor devreye giriyor yanınca kesinlikle çalışmıyor kazıklıyor fren
ne yapmam lazım beyin değişimi çook pahalı ABS Den Vazmı Geçelim
uygun Yolu Varmı Yardım Edin

Bide Bilgili ARkadaşlara Sorum Olacak
otomatik vites arabam korkum şu 100 km hızla giderken araba stop ederse güvenlik nedir motor durunca fren direksiyon kazık oluyor

Sensörlerden değilde ABS beyninden ise beyin tamiri yapanlar var,tamiri mümkün değilse 300-400 YTL ye çıkma bulabilirsin sanırım. Ben öyle yapmıştım şu an sorun yok.

Peki Çıkma 300 nerden bulurum Yardım Edermisiniz

opel onkaya bak.internetten ulaşabilirsin

kartal sanayide opel onka çıkmacı burası sadece opel yapıyor

İstanbul piyasası bu konuda daha iyi diye biliyorum. Benim acemiliğime gelmişti, servisim halletti o işi. Ama şimdi olsa internetten aratınca bir sürü yer var sırf beyin tamiriyle uğraşan. Daha uygun fiyaltara da kurtarabilirsiniz. Benim anlamadığım konu ışığın yandığını bilerek mi aldınız arabayı ?

Aldığımda Yanmıyordu Sanırsam Temas Etmiyordu Hafta Sonu Söküp Paneli Lambaları Yaptım Düzeldi Yandı

Ucuz Aldım Arabayı ondan Önemsemedim 14 000 ytl 123 binde airbag leri açmamış gergiler de öyle ufak kazaları olmuş çamurluk devamlı tamir görmüş sadece arka sağ da bir çamurluk değişmiş diğerleri hala aynı malzeme diyebilirim
yürür ii motorda
galiba kazaları abs çalışmadığı için yapmış
kazıklıyor araba

Hayırlısı olsun, umarım sorunlarını çözersin en yakın zamanda.

Birde, bu elektronik olayı. Yani ne zaman sorun çıkaracağı belli olmuyor. Ben aldığımda arabada en ufak sorun yoktu, servisime kontrol ettirdim, süper araba kaçırma dediler. Aldıktan 5-6 ay sonra ABS ışığı yanmaya başladı. Arada bir yanıyordu başlarda, sonra direk yanmaya başladı. ABS nin çok faydasını gördüğüm için ihmal etmeyip sorunu çözdüm. Servisime gittiğimde konuşuyoruz, 2005-2006 2007 araçlarda bile beyin arızaları geliyormuş.Şans yada kısmet, ne derseniz :) Kaza yapmaktansa buna şükür diyorum bende.

Aynen 1997 2000CC De Hiç Sorun Olmadı Canavar Gibi İdi Hiç Sorun Yaşamadım ABS De AMa Ondada ELektrik Sorun Yaptı Kablolar Onuda Kendim Çözdüm Zamanında Kısadevre Yapıyordu Motor Üstündeki Kablolar

Geri