vecta GT

çagdas12

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Ara 2009
Mesajlar
25
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar bu aralar gözüm hep yollarda VECTA GT arıyo kafaya çok taktım inanılmaz hoşuma gitmeye başladı görünümü gidişi içi konforu şuan bendede 1997 astra f var aracımdan memnunum ama gözüm gt de bana bi yardımcı olun özellikleri saglamlıgı konforu yani kısacası kullanan bilen arkadaşlar varsa bana bi tavsiyede bulunsun alırkende nelere dikkat etmeliyim en önemli unsur bu şimdiden çok tşk eddrm
 
N

nihatcankoc

Bilgi Girilmemiş
Vectra A gtdenmi bahsediyorsunuz yoksa b denmi
 

coleman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Tem 2006
Mesajlar
977
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Ben vectra b gt kullanıcısıyım . eger düşündüğün b kasa gt ise diyebilirim ki pek sorunlu bir araba değil. ha neticede alacagın araba 12-13 yaşında olacak bu yaşın verdiği olası problemleri zaten göze almışsındır.önemli olan fazla yorlmamış olanını bulman.

zevkli bir arabadır.ilk kalkısı biraz agır gelebilir ama 3-4 bin devir ve üstünde araba oldukca güzel performans sergiler.200 üstü hızları görebilirsin cok rahat eger merak ediyosan.yakıt olarak 20 motor bir araba içinfazla değil. ş.i.7-9 ş.d. 5-7 lt /100 km aralıklarında yakar kullanıma göre.

dış görünüş olarak sevilir.hiç oynanmamış tamponları değişmemiş orası burası boyanmamış yani orjinal olan halini bulursan cok iyi olur.çünkü en güzel hali bence o.
mesela ben sadece yay taktım oda benim alçak araba tutkumdan.çokta memnunum .

direksiyonuna oturunca spor kullanım hissini veren, diğer kullandıgım (alt segment deki) 0 km araçların, eline kesinlikle su dokemeyeceği bir arabadır vectra gt bence .ayrıca motor sesidahi aynı motor olan cd vs den farklı daha tok ve sportiftir.

daha fazla anlatıp abartıyo gibi olmayım.arabayı seviyorum. :)
 
N

nihatcankoc

Bilgi Girilmemiş
Baslıyım şimdi vectra-a gtmi övmeye :)
İlk önce 156ps olanını öneririm onlarda sfı dohc yani sanayi dilinde kırmızı motor dedikleri motor var astra gsi ile aynı motora sahip.Yakıt konusuna gelirsek eğer lpg siz bulabilirseniz lpg siz alın olmadı yeni lpg takılmıs olanı alın bu çok önemli lpg öldürüyor motoru.
Şimdilik motor için aklıma gelenler bunlar gelirse devam ederim gecelim parça aksamına
Parçaları çok sağlamdır kolay kolay bişey olmaz parçaları çok pahalı deniliyor ama okadar pahalı değil.Birde parça alırken orijinal almaya özen gösterin bu arabaları yerli parçalar öldürdü zaten.
Bunları bizde olan vectra-a 1.8 gl den biliyorum.
Donanım olarak özelliklerini bilirsiniz herelde ama ben yinede yazım
Yol bilgisayarı,klima,sürücü hava yastığı,abs, bazı 93 gtlerde hava yastığı bulunmuyor
Sürelmesi en keyifli arabadır.Birde Müzik tesisatı oldumu tadından yenmez şimdilik bu kadar tekrar yardım edicem aklıma gelldikçe Umarım yardımcı olmusumdur
 

çagdas12

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Ara 2009
Mesajlar
25
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar tek tek teşekkür edrm yardımınız süper aklımdaki vecta GT 1999 model akşama kadar netten bakıyorum inşallah güzel bi gt bulurum tabi aklınıza gelenleri yazın sizden ricam aracı süren bilir
 

mucipoz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 May 2010
Mesajlar
1,278
Tepki puanı
2
Puanları
38
Siteyi ziyaret et
Bence en iyisi astra sfı gt tenisini bulabilirsen süper olur .
 
Üst