Veckta c amortisör sorunu

amortisörleri degıştirmek sorun degıl degıştırdıgım zaman yine aynı kutleme sesını yapacak benım demek ıstedıgım gazlı yerıne yaglı amortisör taksak ne olur????

siz değiştirmek istiyorsanız değiştirin.olacakları yazdım yukarıda..virajlarda aracın limitlerini zorlamıyorsanız anlamazsınız bile..
çıkan gazlılar sağlamsa yenilerin kutusuna koyup alın yağlı amortisörde de aynı ses gelirse yada memnun kalmazsanız tekrar değiştirirsiniz.

taktınmı yada bula bildinmi amort.sonuç merak ettim vectralarda oluyormu yağlı amrtsör.ilginç bide helozon ların yumşatma şansın varmı onu sor vectraların amrtsör helozonlarıda sert bi yapıya sahiptir unutma aracı yolda tutan bu hayati organlardır deyiştirirsen kazaya bence davetiye çıkarırsın vectra asaletli aractır bu aracı tereyağından kıl çeker gibi kullanacaksın saçından kıl koparır gibi deyil demek istediğim bu araclar konfora yönelik araclar kasislere yavaş gireceksin olay bu.

yok takmadım aklımda hep soru ısaretı var nasıl olurtakarsam diye? takan arkadaslar olupta bılgı verseler oldu yada olmadıbıztakıp sokturduk dıye ...

Geri