Arkadaşlar Merhaba,
Gerçekten saç baş yolduran bir çalışma yapıldı.
Buradan emegi gecen HERKESE nekadar teşekkür etsem azdır.
Arac 1996 SFI az olan bir seri.
Tamamı ile 1994 görünüme kavuşması adına Herşeyi değişti.
Kesinlikle boyanmayı gerektirecek herhangibir durumu yoktu.
Orjinal kaputundan tutun bütün parçalarını bir kenara ayırdım aynasına kadar jantlarına kadar herşeyi boyanmamış hali ile duruyor.
Aklınıza gelebilecek genel görünüme ait marspielinden arka ön tamponuna panjuruna jantına havalandırmalı kaputuna kadar hepsi 94 modelin sıfır parçaları ile toplanmıştır.
Motoru tam anlamı ile 1996 da nasıl fabrikadan çıktı ise o halde.Kesinlikle blogunda vs vs sinde işlem yok bütün kolu pistonu vs vs çıkan herseyi elimde iticilerine kadar ne varsa en iyisi ne ise onlar 3 aylık süre içerisinde toplandı ve bir anda yapıldı.pistonların ölçüleri standard honlama vs vs kesinlikle yok bütün hortumları kendisine ait gm radyötöründen tutun bobinine contasına kadar TAMAMI İLE SIFIR OLSUN DİYE değiştirildi
Eksiklikler bitmezzzzzzz bitmezzzzzzz
şimdilik bu fotoları umarım beğenirsiniz sizlere sunuyorum.
Gerçekten saç baş yolduran bir çalışma yapıldı.
Buradan emegi gecen HERKESE nekadar teşekkür etsem azdır.
Arac 1996 SFI az olan bir seri.
Tamamı ile 1994 görünüme kavuşması adına Herşeyi değişti.
Kesinlikle boyanmayı gerektirecek herhangibir durumu yoktu.
Orjinal kaputundan tutun bütün parçalarını bir kenara ayırdım aynasına kadar jantlarına kadar herşeyi boyanmamış hali ile duruyor.
Aklınıza gelebilecek genel görünüme ait marspielinden arka ön tamponuna panjuruna jantına havalandırmalı kaputuna kadar hepsi 94 modelin sıfır parçaları ile toplanmıştır.
Motoru tam anlamı ile 1996 da nasıl fabrikadan çıktı ise o halde.Kesinlikle blogunda vs vs sinde işlem yok bütün kolu pistonu vs vs çıkan herseyi elimde iticilerine kadar ne varsa en iyisi ne ise onlar 3 aylık süre içerisinde toplandı ve bir anda yapıldı.pistonların ölçüleri standard honlama vs vs kesinlikle yok bütün hortumları kendisine ait gm radyötöründen tutun bobinine contasına kadar TAMAMI İLE SIFIR OLSUN DİYE değiştirildi
Eksiklikler bitmezzzzzzz bitmezzzzzzz
şimdilik bu fotoları umarım beğenirsiniz sizlere sunuyorum.