ve karşınızda Şamil'in üreticisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tanbaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tanbaron

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Daha önce ''Nida'' üye isimli üyemizin açmış olduğu konunun: http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=13172&highlight=%FEamil devamı olarak bu konuyu açayım dedim.Çünkü bu aracı yapan kişi çok merak edilmişti.

www.samil.com.tr

Türk Ferrarisi Şamil için bir ev, iki otomobil gitti

10 Temmuz 2007Murat KAZANCI / İSTANBUL
3704450.jpg
Beyazıt’ta ayakkabı imalatı yapan 33 yaşındaki ilkokul mezunu Fatih Başoğlu, yedi yıl uğraşarak bir apartmanın bodrum katında otomobil üretti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
Kafkas asıllı Fatih Başoğlu, Şeyh Şamil’den esinlenerek, Şamil adını verdiği otomobil için bir dairenin ve iki otomobilinin parasını harcadı. Şamil’in tasarımını tescil ettiren Başoğlu, "Kesinlikle her hangi bir markadan çalma değildir. Tamamen Türk tasarımıdır" dedi.

Alıntıdır:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6860626.asp?gid=180

Son düzenleme:
Tüm fotoğraflara baktım :) Adamın fotoğrafınımı çekmişler arabanınmı belli değil..Ön camurluktan bi başlamış oturmaya en son arka kanatta bile resmi var adamın :)

Yaw bi kapısını aç,konsolunu göster ne bileyim arabanın içi boş heralde camlarda ultra siyah zaten :)

Tüm fotoğraflara baktım :) Adamın fotoğrafınımı çekmişler arabanınmı belli değil..Ön camurluktan bi başlamış oturmaya en son arka kanatta bile resmi var adamın :)

Yaw bi kapısını aç,konsolunu göster ne bileyim arabanın içi boş heralde camlarda ultra siyah zaten :)
puhahahaha

yürümüyomu bu araba ya bide caddede deneselermiş ayrıca bende içini çok merak ettim nasıl bi iç dizayn var daha da önemlisi nasıl bir motor var performans arabası diyolar ama adam ona 2.0 motor koymuşda olabilir 5.0 lık v12 de koymuş olabilir

arkadan resmide yok bi arabanın arkadan görünüşü çok önemli çok emek vermiş belli ama kaba saba bişey çıkmış ortaya..

bence o araç yürümüyo,
içi de boş
içiyle ilgili bi görüntü yok
bide o lastiklere noolmuş öyle? sanırım yürümediğinden yıkatamamış da adam,
ev+2 araba harcamış da 800000 ytl nasıl istiyo buna evle arabalar baya okkalıymış herhalde :D

araba evin bodrum katındaymış, acaba bodrum katından dışarı çıkış var mı dır :D

Vah vah, 1 ev 2 araba çok gitmiş.
O zaman ar-ge'ye yüzlerce milyon € ve $ harcayan zavallı şirketler ne yapsın?

Geri