Ve Arabamı Sattım...

işte tam erhan abinin aracı :) hiç lpg değmemiş gözü gibi bakılmış bi araç. sanırım süresi falan bitti. en son farklı heyecanlar içindeydi(bmw m3 gibi :D) bi iletişime geçin isterseniz. onunkini almazsanız bile kullanıcısı olduğundan size tavsiye verebilir.

ilk olarak teşekkür ederim şu anda bir araba var iletişimde olduğum eğer olmama durumu olursa erhan beyin arabasını almak istiyorum tabi satmak isterse hayırlı akşamlar. arkadaşlar:):)

slm bendede gt b kasa var verilecek bi araç değil. bu sport nedir link falan yok mu?
tşkkrlr

erhanın aracına hertürlü benden ok. araç 10 numara,otomatik şanzımanıda yeniden yapıldı .ful bakımlı araç,alacaksan kaçırma derim.

Erhan ın araba güzel 10 numara araç alan pişman olmaz.oynanmamış,ezilmemiş en önemlisi bakımlı

erhanın aracına hertürlü benden ok. araç 10 numara,otomatik şanzımanıda yeniden yapıldı .ful bakımlı araç,alacaksan kaçırma derim.

şu anda baktığım bir araba olmasa almak istediğim araba erhan beyin aracı ama fiyat olarak 22 gibi birşeyler düşünüyor brc den fiyat aldım sabah v6 turbo tüp 3.000 bulur diyolar benim niyetim 3 .000 araba üzerinde değerlendirmek :) ilginiz için teşekkürler iyi günler :)

Arkadaşlarımın iyi dilekleri için çok teşekkür ederim..
Madem niyetlisin kardeşim almaya çok iyi düşün ve aracı iyi araştır çünkü başına bela olur.. ve hatasızını al derim.. 3-5 bakmayacaksın bu aracı alırken.. çünkü sonra seni çok üzer benden söylemesi... ben bile keyfe keder şanzumana 2 bin tl para harcadım ufak tefeklerde cabası türkiyede çok az temizi sportun elinde olanlarda satmıyorlar..
beni aracı düşünürsen 22 bin tl yede vermem malsesf 24 bin den aşağı düşünmüyorum.. şuanda zaten çok ihtiyacım yok satmaya.
Dipnot: Opel Vectra 2.5 V6 alacaksan yediğine bakmayacaksın yani tüp takmayacaksın ozaman sıkıntı tüple bu araç binilmez heder edersin aracı bu benim görüşüm
İnşallah umduğunu gibi bir araç bulursun
ayrıca almanyadaki paylaştığın araç sport değil özel üretim i500 196 bg. bir araç

Arkadaşlarımın iyi dilekleri için çok teşekkür ederim..
Madem niyetlisin kardeşim almaya çok iyi düşün ve aracı iyi araştır çünkü başına bela olur.. ve hatasızını al derim.. 3-5 bakmayacaksın bu aracı alırken.. çünkü sonra seni çok üzer benden söylemesi... ben bile keyfe keder şanzumana 2 bin tl para harcadım ufak tefeklerde cabası türkiyede çok az temizi sportun elinde olanlarda satmıyorlar..
beni aracı düşünürsen 22 bin tl yede vermem malsesf 24 bin den aşağı düşünmüyorum.. şuanda zaten çok ihtiyacım yok satmaya.
Dipnot: Opel Vectra 2.5 V6 alacaksan yediğine bakmayacaksın yani tüp takmayacaksın ozaman sıkıntı tüple bu araç binilmez heder edersin aracı bu benim görüşüm
İnşallah umduğunu gibi bir araç bulursun
ayrıca almanyadaki paylaştığın araç sport değil özel üretim i500 196 bg. bir araç

ilk olarak bnde teşekkür ederim i500 türkiyeye sport adında girdi diye biliyorum
ondan dolayı paylaştım tüpü bn şehir içinde daha sık biniyorum ondan dolayı tüp lazım olduğunu düşünüyorum bnimde şu anda baktığım bir araba var inşallah en kısa zamanda onu alıcam orjinal 152 binde teşekkür ederim ilginiz için hayırlı akşamlar...

ilk olarak bnde teşekkür ederim i500 türkiyeye sport adında girdi diye biliyorum
ondan dolayı paylaştım tüpü bn şehir içinde daha sık biniyorum ondan dolayı tüp lazım olduğunu düşünüyorum bnimde şu anda baktığım bir araba var inşallah en kısa zamanda onu alıcam orjinal 152 binde teşekkür ederim ilginiz için hayırlı akşamlar...

i500 ayrı bir model yani almanyada sport modeli var zaten i500 özel üretim çıktı
hayırlı olsun kardeşş.
bizimlede paylaşırmısın aracı nette ilanı varmı ?

i500 ayrı bir model yani almanyada sport modeli var zaten i500 özel üretim çıktı
hayırlı olsun kardeşş.
bizimlede paylaşırmısın aracı nette ilanı varmı ?

teşekkür ederim ilk olarak nette ilan varmı bilmiyorum da bir arkadaş sayesinde buldum arabayı sportu i 500 olarak biliyodum yanlış olmuş kusura bakmayın :) hayırlı akşamlar :)

Geri