vauxhall

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaniss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer İngiltereden geliyorsa sağlam bir nakliye ücreti alırlar. Birde şöyle bir sorun var. Gümrükte bu ürüne gümrük vergisi uygulayacaklar mı? Ebay dan aldığımız ürünlere 100 dolar veya euroya (hangisi bilmiyorum) kadar gümrük vergisi uygulanmıyor ama üstü vergiye tabii tutuluyor oda aşağı yukarı ürün bedelinin %20 gibi oluyor. Parası bir yana sanırım gidip kendiniz alıyorsunuz gümrükten. Bu konuda tam bilgim yok daha gümrüklü alış-veriş yapmadım çünkü.

Ahmet Altınçubuk

Eğer İngiltereden geliyorsa sağlam bir nakliye ücreti alırlar. Birde şöyle bir sorun var. Gümrükte bu ürüne gümrük vergisi uygulayacaklar mı? Ebay dan aldığımız ürünlere 100 dolar veya euroya (hangisi bilmiyorum) kadar gümrük vergisi uygulanmıyor ama üstü vergiye tabii tutuluyor oda aşağı yukarı ürün bedelinin %20 gibi oluyor. Parası bir yana sanırım gidip kendiniz alıyorsunuz gümrükten. Bu konuda tam bilgim yok daha gümrüklü alış-veriş yapmadım çünkü.

Ahmet Altınçubuk

Genelde işleyiş şu şekilde, gelen kargoların tamamı önce gümrük kontrolüne gelir,gümrükte koliler açılıp incelenir sorunsuz olanlar kapatılıp adresine ulaştırılır,takılanlar ise gürmüğkte kalır, vergisi ödenip işlemi yapılarak teslim alınabilir.Yogun dönemlerde (yılbaşı,bayram önceleri gibi) bu trafik çok yogunlaştıgından (hediyelerden dolayı) bu işlem biraz gevsetilerek uygulanıyor ama onun dışında ciddi denetim.Özellikle büyük ambaljlı ürünler dikkat çekip bu kontrollere kesin takılıyorlar, faturasına normalden düşük mal bedeli gösterilir veya bedelsiz numundir, (Free Sample) gibi notlar düşülürse bu işlemleri aşmak biraz daha kolay oluyor

arkdaslar parcanın fıyatına yanlıs bakmısım 145 euro gıbı bnı rakam yazıyor sanırsam kargosu falan fılan baya bı paraya gelır artık fıbercıde yaptırmaktan baska care kalmadı

45 gbp olan rear light eyebrom mus :(

stop kaşı :S

ingiliz para birimide gbp, eurodan kıymetli, kargo haric 335 tl yapıyor bi dünya kargo ve kesinlikle gümrüge takılır bu fiyatla ve boyutla

145 euroluk ürünü yılbaşında veya iki bayrama yalın zaman alabilirsin ancak bu zamanlarda (bir ay önce ve bir ay sonrası) 100 € siniri 500€ a çıkartiyorlar. Yine de şans işi aslında, gümrükte çalışan bir arkadaş vardı o söylemişti. Ürün geldiğinde kontrol eden memura bağlı aslında adam iyi gününde ise geçiriyor ürünü yoksa geçirmiyor. Aldığın ürünün tr fiyatını araştırıyor ve sınır üzerinde ise gümrük vergisini uyguluyor.

Ahmet Altınçubuk

Firmadan cevap gelmiş, Maalesef Türkiyeye gönderi yapamıyorlarmış...

Hello,

Thank you for your enquiry. Sorry, we don't ship to Turkey. Many thanks.

Rob.
Sales.
01422 330682.
Mad Motors Ltd.
www.madmotors.co.uk

Firmadan cevap gelmiş, Maalesef Türkiyeye gönderi yapamıyorlarmış...

Hello,

Thank you for your enquiry. Sorry, we don't ship to Turkey. Many thanks.

Rob.
Sales.
01422 330682.
Mad Motors Ltd.
www.madmotors.co.uk
ilginiz icin cok teskkur ederım gercekten elınıze kolunuza saglık

cok guzel ve orjinal duruyor kacırma derim ;)
bu arada sarı corsa da ayrı bi durum :)

cok guzel ve orjinal duruyor kacırma derim ;)
bu arada sarı corsa da ayrı bi durum :)
ben aracı alırken sarı corsa ıstedım servıstekıler dedı turkıyede ısteyen tek kısısınz :)

Geri