VAUXHALL ve OPEL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcom60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurcom60

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar
Bilmediğimden soruyorum.
Sanırım VAUXHALL Opel'in İngiltere versiyonuymuş.
İnternette orjinal VAUXHALL parçalar çokça var. Kalite olarak GM ile aynı mıdır?
Opel modellerine uygun mudur?

Teşekkürler..

Kalite olarak aynı marka olarak farklıdır . Ancak nedense vauxhall logosunu opelin kendi logosuna tercih ederim :) bence ayrı bir albenisi var

vauxhall-locksmiths1.jpg

Birebir aynı.

Opel ikinci dünya savaşında askeri araçlar da ürettiği için ingilterede pek hoş karşılanmıyor alman adı nedeniyle. vauxhall'un üstündeki logo hariç parça açısından farkı yok :)

Bende ilave edeyim.Misal olarak sağdan direksiyonlu olduğundan iç mekanda bazı parçalar farklı oluyor,gösterge mil hesabı ve benzini galonla gösteriyor.Başka bir farkı yok.İngilizlerde griffin olan amblemlerini opelle değiştiriyorlar.Demek ki elde olanın kıymeti olmuyor ;)

ingiltere ebay ... tek geçerim : )

Yeni özenti Vauxhall amblemlerini arada bir görüyorum Opel'lerde.

Yeni özenti Vauxhall amblemlerini arada bir görüyorum Opel'lerde.

Ben de özenti opel amblemlerini ingiliz Vauxhall forumlarında görüyorum :)

Parabolik cam tip farlar , dış dikiz aynaları ( bazı modellerde) , silecek kolları , silecek altı trimleri , İç kokpit , orta konsol gibi parçalar farklıdır. Ama mercekli yeni farlar aynı olabilir.Modeline göre farklı olan parçalar değişebilir.
ama bir vectra a - vectra b gibi araçların dış dikiz aynaları ve farları bile farklıdır.
Kısaca alırken bilmek lazım.
İngilizlerin sevdiğim yanı daha teknik düşünüyorlar.Mesela orjinal ofset değerini aşan jant pek göremezsiniz.Yada abuk subuk alt sınıf modifikasyonlar çok azdır. Oysa alman yapar hemen german sitil.

Parabolik cam tip farlar , dış dikiz aynaları ( bazı modellerde) , silecek kolları , silecek altı trimleri , İç kokpit , orta konsol gibi parçalar farklıdır. Ama mercekli yeni farlar aynı olabilir.Modeline göre farklı olan parçalar değişebilir.
ama bir vectra a - vectra b gibi araçların dış dikiz aynaları ve farları bile farklıdır.
Kısaca alırken bilmek lazım.
İngilizlerin sevdiğim yanı daha teknik düşünüyorlar.Mesela orjinal ofset değerini aşan jant pek göremezsiniz.Yada abuk subuk alt sınıf modifikasyonlar çok azdır. Oysa alman yapar hemen german sitil.

güzel bir tespit olmuş

Geri