Vatani Görev!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan etubey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
amcaoğlunu göndereceğiz çarşamba günü.şanlıurfaa.kısa dönem.
herkese hayırlı teskereler

Hayırlı teskereler...

116'NCI J. ER EĞT. A. K.LIĞI ÇANAKKALE de kısa dönem olarak vatani görevimi yapmak üzere yarın itibariyle aranızdan ayrılıyorum ama kısa bir süre sonra tekrar aranızda olacağım... herkese mutlu keyifli forumlar dileğiyle...

hayırlı tezlkereler evren.Allah kolaylık versin...
58'İNCİ PİYADE EĞT.A.K.LIĞI BURDUR de kısa dönem olarak vatani görevimi yapmak üzere yarın itibariyle aranızdan ayrılıyorum ama kısa bir süre sonra tekrar aranızda olacağım... herkese mutlu keyifli forumlar dileğiyle...

Celalcim hayırlı tezkerelere görüşmek nasip olmadı ama umarım dönünce görüşürüz.Kendine iyi bak...

Allah her gence bu gururu yaşamak nasip etsin. Güle güle gidip gelirsiniz İnşallah. Allah yardımcınız olsun.

5. zirhli tugay komutanlığı gaziantep yarın itibariyle 5 ay 5 gün aranızda yokum burada bana yardımcı olan alış veriş yaptığım herkes hakkını helal etsin,saolun varolun :)

hayırlı olsun allah sağ salim gelmek nasip etsin..

hayırlı teskereler arkadaşlar güle güle gidin gelin..

benim arkadaşımda orda yaptı acemisini.Şu anda Çan ilçe jandarma karakolunda.Hayırlı olsun.Bu arada ben de 5 ocak gibi aranızdan ayrılacağım.

İskenderun 1. Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı.
Valla güzel yer.Benim kuzenimede orda çıkmıştı denizci olarak.Acemiliktesn sonra foça çıkmıştı denizci olarak çok rahattı.Hem foçada hem iskenderunda.

hayırlı teskereler

Kutsal göreviniz hayırlı olsun.:alkis:

Geri