Varmısın Yokmusun Mevlüt?????

ADEMÜÇÜNCÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ah Mevlüt Ah.. O kadar yarışmacıyı ipten döndürdü, kendisi 10 tl ile hiç birşey alamayarak yarışmadan ayrıldı.
9 ay orada kaldı. Onun için yapılan özet bölümlerin VTR müziğini hala daha dinliyorum.Yazık oldu çocuğa..
2 pac I'II Be missing You (Remix)

Kimse alınmasın ama ben bu programdan saçma bir program görmedim.Üstelik ülkemiz insanının bu programla ilgili müthiş komedi muhabbetleride illallah getirdi yani..Adam şansına kazanıyor veya kaybediyor, ülkemiz insanı bunu kasıtlı yapılan hareket olarak yorumluyor.İşte bu yüzden bu programdan nefret ediyorum..

Tabi ödül alamaz o kadar zaman boyunca tesadüf sonucu mu yarısamadı acaba?? tabiki hayır. Hareketleriyle, sağa sola bağırmasıyla bi şekilde milleti coşturmasıyla dolayısıyla reytinge katkıda bulunmasından dolayı yarısmadı bugüne kadar.Eminimki iyi ücretlerde ödenmiştir bunun için.O yarısmanın tamamen düzmece olduguna inanıyorum ben.Apaçık ortada zaten.Reyting için her türlü saçmalığın yapılabileceği bir program.

O yarısmanın tamamen düzmece olduguna inanıyorum ben.Apaçık ortada zaten.Reyting için her türlü saçmalığın yapılabileceği bir program.[/quote]

Aynen katılıyorum

iyi oldu nefret bi tip zaten ayrıca adnana da katılıyorum ;)

Geçekten üzüldüm Mevlüt Kardeşe ama bu programların saçma olduğuna inanmışımdır.1980 den beri köşe dönmeciliğin el üstünde tutulduğu,insanlara çalışmadan kazanmanın önerildiği bu yaklaşımlara prensip olarak karşıyım.Çalışarak da zengin OLUNAMAYACAĞINIDA bilenlerdenim.

Aykal Kardeş Vectra-c1 kasalar için navigasyonunda bulunduğu bir multimedya ürünü varmı acaba teşekkürler

Aykal Kardeş Vectra-c1 kasalar için navigasyonunda bulunduğu bir multimedya ürünü varmı acaba teşekkürler

üyelere sorularınız için lütfen özel mesaj(pm) kullanın,ayrıca forum kuralları gereği imza bölümüne isim soyad eklemeniz gerekmektedir.

Kimse alınmasın ama ben bu programdan saçma bir program görmedim.Üstelik ülkemiz insanının bu programla ilgili müthiş komedi muhabbetleride illallah getirdi yani..Adam şansına kazanıyor veya kaybediyor, ülkemiz insanı bunu kasıtlı yapılan hareket olarak yorumluyor.İşte bu yüzden bu programdan nefret ediyorum..
aslında istatistik bilimine bir sürü yeni bakış açısı katıyolar :D yandakinden büyük çıkmış bundan küçük çıkar, geçen haftalar büyük açmış bu haftada büyük açar gibi süper hipotezler mevcut :D:D

Tabi ödül alamaz o kadar zaman boyunca tesadüf sonucu mu yarısamadı acaba?? tabiki hayır. Hareketleriyle, sağa sola bağırmasıyla bi şekilde milleti coşturmasıyla dolayısıyla reytinge katkıda bulunmasından dolayı yarısmadı bugüne kadar.Eminimki iyi ücretlerde ödenmiştir bunun için.O yarısmanın tamamen düzmece olduguna inanıyorum ben.Apaçık ortada zaten.Reyting için her türlü saçmalığın yapılabileceği bir program.
+1milyon

iyi oldu nefret bi tip zaten ayrıca adnana da katılıyorum ;)
aynen katılıyorum.hatta anasıda öyleydi.birde onuda yarıştırdılar.üstelik insanların tuhaf huy ve alışkanlıklarını ve kendince dindikleri kültürlerini çok matah bişeymiş gibi övünerek insanlar şirin göstermek ve empoze etmek girişimlerinede uyuz oldum.şiddetlede kınıyorum.ben az para almasına hiç üzülmedim.bu insanlar hem orda zevki sefa sürecek hem milleti kandıracaklar hemde kolay yoldan ünlü olup zengin olacaklar.bu ne ya.nereye gidiyor bu ülke böyle.insanlar nelerden vazgeçiyor inanılmaz doğrusu.birde bazıları sanki çok hisli çok bilmiş gibi yapmıyomu çok gülüyosum özellikle bu mevlüt çok ahkam kesiyodu millete.kendisi patladı belki akıllanmıştır.ama merak etmeyin yakında reklamlarda mafya dizilerinde başrol oynatırlar buna.

p.s. elele tutuşalım, 10 dan geriye sayalım.,ne hissediyosun; ben büyük hissediyorum ama seni çok seviyorum küçük açarım içimden öyle geldi:D

Geri