Var mısın yok musun gitsin!

garip..

Benim anlamadığım nokta şudur. Bizler hangi sorunu ele alsak insanların çoğu, memleketin başka sorunu yok mu klişesine giriyor. Burda bu konu hakkında fikir yürütülüyor. Artık bırakın bu " memlekette başka sorun yok mu " klişesini..Afrika veya başka ülkeleri örnek vereceğinize bu ve buna benzer konuları çözmek lazım..Hangi sorun ele alınmaya başlansa, birileri hemen bırakın başka sorun mu yok , kaçamağına başvuruyor. öyle diyenlere sesleniyorum, işsizlik sorun, kpss sorun, öss sorun hadi bunları çözelim..Onları da çözmeye gücümüz yetmiyor..Bu tür konular açılınca da hemen perdeyi kapatıyorsunuz..İnsanlar seyrediyor diyorsunuz, biz sen ve ben bu konuları ne kadar çok tartışıp sonuca erdirip insanları ikna edersek , belki de insanlar artık basit şeyleri seyretmeyecek..Sen kalkar , bak herkes seyrediyor, halinden memnun kardeşim dersen, toplumda yanlış giden şeyler üzerinde yapıcı , yönlendirici etkide bulunmuyor ya da kaçıyor olursun.,,,ki, genel de de bu durum hakim..Millet memnun mantığı...çok garip...

Benim anlamadığım nokta şudur. Bizler hangi sorunu ele alsak insanların çoğu, memleketin başka sorunu yok mu klişesine giriyor. Burda bu konu hakkında fikir yürütülüyor. Artık bırakın bu " memlekette başka sorun yok mu " klişesini..Afrika veya başka ülkeleri örnek vereceğinize bu ve buna benzer konuları çözmek lazım..Hangi sorun ele alınmaya başlansa, birileri hemen bırakın başka sorun mu yok , kaçamağına başvuruyor. öyle diyenlere sesleniyorum, işsizlik sorun, kpss sorun, öss sorun hadi bunları çözelim..Onları da çözmeye gücümüz yetmiyor..Bu tür konular açılınca da hemen perdeyi kapatıyorsunuz..İnsanlar seyrediyor diyorsunuz, biz sen ve ben bu konuları ne kadar çok tartışıp sonuca erdirip insanları ikna edersek , belki de insanlar artık basit şeyleri seyretmeyecek..Sen kalkar , bak herkes seyrediyor, halinden memnun kardeşim dersen, toplumda yanlış giden şeyler üzerinde yapıcı , yönlendirici etkide bulunmuyor ya da kaçıyor olursun.,,,ki, genel de de bu durum hakim..Millet memnun mantığı...çok garip...

Siz sorun olarak görüyorsunuz bu programı bende sorun olarak görmüyorum bence siz bunları bırakında hemfikir olduğumuz gercek sorunlara yönelelim beraber, yoksa kimsenin baska sorun yokmu diye kaçtığı yok.

bence sorunları içimizden cozmeye baslayalım. gunlerdır forum çok yavaş başlıkları dönüyor ama hala insanlar 640X480 ve uzerı resimleri imzalarında afişe ediyorlar. o zaman kimse dert yanmayacak, ağlamayacak, sızlanmayacak.
şimdi asıl konuya donuyorum. bu programların devamlılığı sizin bizm gibi insanların onlara prim kazandırmasıyla oluyor. tv de gördüğünüz zaman kapatır, başka kanala geçersiniz. en guzel adımı da atmış olursunuz. inanın siz burda boyle baslık açınca, daha once izlememiş kişiler bile merak edip açıyor. neymiş şu tartışılan program diye.

acun artık reyting kaygısıyla sanatçıları avlamaya başladı onlara milyon dalırlar teklif edene kadar git orda yoksullara yardım et ediyosan da daha fazla et dimi ama

Büyüksün savaş abi.. Yaprak Dökümü'nünde Reşat Nuri Güntekin'in yazdığıyla zerrece alakası yok..

Yasakcı zihniyete bende karşıyım; çünkü yasak yasaklananı dahada güçlendirir.. İzlememek lazım.

biz sen ve ben bu konuları ne kadar çok tartışıp sonuca erdirip insanları ikna edersek , belki de insanlar artık basit şeyleri seyretmeyecek..Sen kalkar , bak herkes seyrediyor, halinden memnun kardeşim dersen, toplumda yanlış giden şeyler üzerinde yapıcı , yönlendirici etkide bulunmuyor ya da kaçıyor olursun.,,,ki, genel de de bu durum hakim..Millet memnun mantığı...çok garip...
İnsanları ikna etmek o kadar zor ki, anlatamam. İnsanlar açlık edebiyatı yapıp beleş kömür peşinde koşturuyorlar. İşsizlik had safhada diyoruz kahveler gençlerden geçilmiyor. Akşama kadar o kahvelerde bedava mı oturuyorlar. Çay paralı kahve paralı. İşsiz adam çay kahve parasını nereden buluyor. Geçen sene yazın Ankara'dan abimle yükleyip getirdiğim yarım kamyonet ev eşyasını taşıttırmaya kalktım hamal 50 YTL para istedi. Devletin geçen sene 30 senelik memuruna reva gördüğü günlük 25 YTL idi. Ben kendim taşırım dedim, kalçamda protez olduğu için eşim izin vermedi. İşsizim diye acitasyon yapan adam 1 saatte 50 YTL kazandı benim zoruma gitti. Tembeliz arkadaşım tembel. Kolay kazanma peşindeyiz. Senin benim gibi düşünenlerin sayısı çok az. Boş insanlarımız, ülkesinin başbakanının, cumhurbaşkanının belki inanmayacaksın ama üzerinde yaşadığı ülkesinin başkentini bilmeyen kişilerin sunduğu programları seyrederken ağızlarının suyu akıyor. Maalesef ülkemizin genel profili bu şekilde. Kaliteli eğitim=kaliteli insan olduğu zaman işler olumlu yönde ilerler.

bence sorunları içimizden cozmeye baslayalım. gunlerdır forum çok yavaş başlıkları dönüyor ama hala insanlar 640X480 ve uzerı resimleri imzalarında afişe ediyorlar. o zaman kimse dert yanmayacak, ağlamayacak, sızlanmayacak.
şimdi asıl konuya donuyorum. bu programların devamlılığı sizin bizm gibi insanların onlara prim kazandırmasıyla oluyor. tv de gördüğünüz zaman kapatır, başka kanala geçersiniz. en guzel adımı da atmış olursunuz. inanın siz burda boyle baslık açınca, daha once izlememiş kişiler bile merak edip açıyor. neymiş şu tartışılan program diye.
katılıyorum..izlemeyelim...yetecektir....;)

bu yarışmayla birlikte magazin programlarıda yasaklanmalı.birde sabahları yayınlanan kadın programları.çoluk çocuğun evde olduğu saatte yayınlananlara bakın resmen şiddet içeriyor.kurtlar vadisinden daha tehlikeli.

genede nursel güzeldi be

Ben ne deyim ki simdi size:

Ne zaman Türk Programlarini acsam yok benimle evelnir misin yok televole yok bilmem ne.
Haber programlari desen haberden ne haber. Sanki Show Programi, kardesim Haber programi az ciddi konularla ugrasir aktüel konular olamsi gereki herkesi iligilendiren ama bizdeki: Yok kim kiminle görüsmüs kim kiminle görülmüs/yakalanmis bilmem ne. Haber dedigimiz ciddi bir sey olmasi gerekir.
Onun icindir ki ben sadece 1 haber programina bakarim isim gerekmez Reklam olur.
Arkadaslarimizin dedigi gibi hic bir egitici, biligi dolu bir program yok. Varsa lütfen söyleyin bende bileyim.
H.......r var ya, onlardan birsey ögrenebilirisn ama maalesef bizim TV den no.

saygilarimla

Geri