Var mısın yok musun gitsin!

veteriner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bir televizyon kanalında yayınlanan bilgi ve kültüre gerek kalmadan milyarlar kazandıran yarışma programı var mısın yok musun derhal yayından kaldırılmalıdır..O kadar maddi durumu kötü aileler, kutusunda milyarlar çıkan veya verilen milyarlık teklifleri alan bu insanları her gün seyrederken neler hissediyorlar acaba??? Düşünün fakir bir ailenin ekrana bakışlarını...Bence son verilmeli bu programa..

bılemm varmıyım yokmuyum

bilgi ve kültüre gerek olsa ne olcakki? nihayetinde öylede böylede emeksiz kazanılan para değil mi? bu tarz programların hepsi kaldırılsın... insanımız kolay para pek meraklı... yazık!!!

ya bırakın lütfen öyle suçuk,salam,pastıma falan reklamları var ki durumum müsait olduğu halde benim bile canım çekiyo yani kaldırılması gerekiyosa önce onlar kaldırırmalı

Son düzenleme:
Tek derdimiz bu olsa çaresi kolay.

ya millete ne anlamadım gittim yani alan razı veren razi..helal ya da haram bu kımseyı ılgılendırmez yanızca orda yarısan kişiyi ilgilendırır.ben haram olduguan pek ınanmıyorum.çünkü parayı veren kısının bu olaydan haberdar ayrıca reklamdan zaten dünyanın parasını kazanıyor.bir nevi ithalatcı bir şirket gibi.yarışmacılar işci hamdi bey patron parayı reklamdan kazanıyor reklamı kazandıranlarada para veriyor. aynı bunun gibi...

mahoni sana katılıyorum

ya millete ne anlamadım gittim yani alan razı veren razi..helal ya da haram bu kımseyı ılgılendırmez yanızca orda yarısan kişiyi ilgilendırır.ben haram olduguan pek ınanmıyorum.çünkü parayı veren kısının bu olaydan haberdar ayrıca reklamdan zaten dünyanın parasını kazanıyor.bir nevi ithalatcı bir şirket gibi.yarışmacılar işci hamdi bey patron parayı reklamdan kazanıyor reklamı kazandıranlarada para veriyor. aynı bunun gibi...

kardeşim kimse haram-helal bişe demediki... ben sdc emeksiz kazanılan paradan hayır gelmeyeceğini söyledim. fetva verme derdinde değilim. ama insanlarda aynı sucuk salam reklamındaki gibi özenti oluyo... insanları kolay para kazanmaya heveslendiriyolar. haram olsa kime ne? ben mi verecem ahirette hesabını:D:D

e o zaman arabaylada gezmeyelim dışarda arabası olmayan napacak?Bence bununla onun bi farkı yok

bence plazma-lcd tv lerin satışı yasaklanmalı. velev ki FULL HD ler kesinlikle kaldırılmalı. alan var alamayan var, alamayıp PS3 değilde PS2 oynamak durumunda olanlar var..

Geri