Vantilatör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekirs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bekirs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar.Benim araç AstraCD. Vantilatör keyfine göre bazen çalışıyor bazen hiç çalışmıyor, tamamen keyfine bağlı. Yetkili servise götürdüm kalorifer motorundan dedi. Yenisi 240 ytl civarıymış. tamiri mümkün mü tamir olursa randuman verir mi? Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim...

Herkese selamlar.Benim araç AstraCD. Vantilatör keyfine göre bazen çalışıyor bazen hiç çalışmıyor, tamamen keyfine bağlı. Yetkili servise götürdüm kalorifer motorundan dedi. Yenisi 240 ytl civarıymış. tamiri mümkün mü tamir olursa randuman verir mi? Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim...
Tam olarak anlayamadım bi vantilatör demişsin, bi kalorifer motoru. Hem kaloriferde hemde radyatörde vantilatör var. Arızanın tam olarak ne olduğunu belirtirsen daha fazla yardımcı olmaya çalışırım..Saygılar

sanırım havalandırmadan bahsediyor arkadaş, kalorifer motorunda veya kontrol devresinde bir sorun olabilir.

kalorifer motorundan dedi. Yenisi 240 ytl civarıymış. tamiri mümkün mü tamir olursa randuman verir mi?

O zaman şöyle diyelim. Motor sarılabilinir ve %95 randıman alınır ve fiyatıda baya makul olur, tabi iyi bir bobinajcı bulmak şartıyla. Yanlız bu arada bobinajcı sökme takma işiyle uğraşmaz, bi elektrikçiye gidip ayrıca bu işlem için yani sökme takma işlemi için bi bedel ödemen gerekir. Saygılar.......

öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. vantilatör derken kalorifer anahtar grubu içerisindeki 4 kademesi olan yuvarlak düğme var ya ondan bahsediyorum. Yetkili serviste bana kalorifer motorunda arıza var teşhisi kondu.Sökmesi bayağı zor kırılabiliyor vs. dendi.

sağlam bir elektrikçi eminim 40 ytl ye halleder...

öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. vantilatör derken kalorifer anahtar grubu içerisindeki 4 kademesi olan yuvarlak düğme var ya ondan bahsediyorum. Yetkili serviste bana kalorifer motorunda arıza var teşhisi kondu.Sökmesi bayağı zor kırılabiliyor vs. dendi.
Eğer İstanbul anadolu yakasında iseniz sizi iyi bir elektrikçiye (Baba dostum'dur kendisi) yönlendirmek için yardımcı olabilirim.

walla aynışey oluyordu bazen çalışıyordu bazen çalışmıyordu sonra marş motoru gitti kendi kendine marş motoru değişti oda düzeldi.

walla aynışey oluyordu bazen çalışıyordu bazen çalışmıyordu sonra marş motoru gitti kendi kendine marş motoru değişti oda düzeldi.
yani sorunun kaynağı bence marş motoru veya ekipmanları.

"Corsam" teşekkürler ama balıkesirde ikamet ediyorum.

hıııımm. benim marş motoru sorunsuz ama... inşallah seninki gibi kendi kendine gitmez.

Geri