vanalı egzoz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cance

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu uygulamayı ankarada yaptırabileceğim bir yer var mı? ama ben aracın altını deldirmek istemiyorum bunun başka bir çözümü var mı acaba?

yok mu arkadaşlar fikri olan???

yıllar önce vanalı egzost arkadaşımın arabasında vardı o dönem bütün şahinlerde vardı :D şimdi yeni bir şey var normal performans egzost takıyorsun sesinden sıkılınca küçük bir parça var silencer(mı ne öyle bir şeydi tam hatırlayamadım) onu takınca ses kesiliyor herhangi bir egzostçuya gidersen onlar sana daha detaylı anlatır.

yıllar önce vanalı egzost arkadaşımın arabasında vardı o dönem bütün şahinlerde vardı :D şimdi yeni bir şey var normal performans egzost takıyorsun sesinden sıkılınca küçük bir parça var silencer(mı ne öyle bir şeydi tam hatırlayamadım) onu takınca ses kesiliyor herhangi bir egzostçuya gidersen onlar sana daha detaylı anlatır.

anlattığın susturucuları biliyorum. ama onları beğenmiyorum bir sürü sebebi var. bir kere onların çıkışları yuvarlak bence vectraya yuvarlak çıkışlar güzel olmuyor. birde arabadan inmek lazım sesi kısmak için. bu vanalı egzozlarda arabadan inmeye gerek yok sesi kısmak için ama bulamadım başka bilgi var mı ankarada bunu yapan tanıdık birileri?

vanalı hem çok ses yapar kafa ütüler hemde benzin inanılmaz artar açınca arkadaşta 106 vardı onun öyleydi

zaten ben arada bir açayım ama açtığımda çok güzel ses yapsın istiyorum. tam benim istediğim uygulama bu ama arabamı deldirmek istemiyorum. elektronik birşey yapsak arabayı deldirmesem olmaz mı? yok mu böle birşey? ama sonra elektronik takılı kalmasın o sesle gezilmez walla :)

gülü seven dikenine katlanır :D

vardır ya kesin bir çaresi uzaktan kumandalı kesin monte edilir bende :)

Şahin işi ayrıca vana kapalıyken motoru çok sıkıyor.Vana açık olduğunda da alt devirlerde berbat bir ses var.Arabanı boşuna deldirme:good:

beyler benim araçta vanalı egsoz var. o kadar memnunum ki anlatamam.beni polislerden defalarca kurtardı.kapatıyorsun aynı orjinal sesi imkan olsaydı da görseyddiniz.biliyorsunuz ki şimdiki zamanda otoparka çektiyorlar ve aracı bağlıyorlar. bunda kapatıyorsun sesi soluğu çıkmıyor.güce gelince güç kaybı yaşamadım yaşasaydım zaten eski haline çevirirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri